Κολωνάκι: Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ αφέθηκε ο ποδοσφαιριστής

Μετά την απολογία του στον ανακριτή

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 33χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης σε μπαρ στο Κολωνάκι / Το ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 33χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης σε μπαρ στο Κολωνάκι, ενώ του επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ. 

Κολωνάκι: «Είμαι αθώος, δεν βίασα την κοπέλα»

Ο τερματοφύλακας κατηγορείται για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και κατοχή ναρκωτικών προς ιδία χρήση ενώ είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο σε μπαρ στο Κολωνάκι. 

Κολωνάκι: Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ αφέθηκε ο ποδοσφαιριστής

Κολωνάκι: Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ αφέθηκε ο ποδοσφαιριστής / Eurokinissi

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου στο Star, ο ποδοσφαιριστής δεν αρνήθηκε την προσέγγιση με την κοπέλα, ωστόσο υποστήριξε πως δεν υπήρξε βία και αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται.

«Είναι αθώος. Ουδέποτε τέλεσε οποιαδήποτε πράξη είτε βία, είτε βιασμό» δήλωσε ο συνήγορός, του μεταφέροντας δήλωση του τερματοφύλακα.

Εξάλλου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, καταθέσεις έδωσαν στον ανακριτή υπέρ του κατηγορούμενου, ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας και ο συμπαίκτης του, που φέρεται να επιβεβαιώνουν την θέση του τερματοφύλακα ότι το επίμαχο βράδυ «δεν υπήρξε ούτε βία ούτε βιασμός».

Ο κατηγορούμενος τερματοφύλακας φέρεται να είπε στον δικαστικό λειτουργό πως το μόνο που έγινε ανάμεσα σε αυτόν και την Βελγίδα μαθήτρια ήταν ότι χόρεψαν και τίποτε άλλο. Δηλώνει δε, πως τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων και η σύγκριση με το δείγμα γενετικού υλικού που έδωσε θα τον δικαιώσουν.

Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα και έχουν λάβει δείγματα DNA τόσο από τον ποδοσφαιριστή όσο και από την ανήλικη μαθήτρια.

Κολωνάκι: Η καταγγελία της 17χρονης

Όλα έγιναν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί, η ανήλικη βρισκόταν εκεί μαζί με συμμαθητές της, ενώ ο ποδοσφαιριστής με έναν συμπαίκτη του βρίσκονταν στον πριβέ χώρο του μπαρ. 

Κολωνάκι: «Χόρεψα μαζί της και τίποτε άλλο», λέει ο γνωστός τερματοφύλακας

Η 17χρονη ισχυρίστηκε στη μήνυση που κατέθεσε πως ενώ ξεκαθάρισε στον ποδοσφαιριστή ότι δεν θέλει να έχει κάποια επαφή μαζί του, εκείνος δεν πτοήθηκε, την προσέγγισε πιεστικά, έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα της και μέσα από το εσώρουχό της.

Στη συνέχεια, φέρεται να το είπε στους φίλους της και να έφυγε για το ξενοδοχείο, όπου διέμεναν. Εκείνοι όμως ζήτησαν τον λόγο από τον ποδοσφαιριστή και φέρεται να έγινε καβγάς έξω από το μπαρ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top