Τέμπη: Εκτός ΜΕΘ 20χρονη - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 22χρονος από το 1ο βαγόνι

Η κατάσταση των τραυματιών

«Ράγισαν» καρδίες στο 40ημερο μνημόσυνο για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη - Βίντεο από Star

Την ώρα που το μοιραίο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη εξακολουθεί να συγκλονίζει, μία 20χρονη τραυματίας βγήκε, σήμερα το πρωί, από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου νοσηλευόταν και πλέον έχει μεταφερθεί σε δωμάτιο της νευροχειρουργικής κλινικής, δεδομένου ότι η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί. 

Μαραγκός στο Άγιο Όρος που έζησε τη φρίκη των Τεμπών, μιλά πρώτη φορά

Μετά από 45 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ η νεαρή κοπέλα, κέρδισε τη μάχη για τη ζωή, σύμφωνα με το onlarissa.gr, ενώ οι γιατροί φαίνεται ότι είναι αισιόδοξοι για την αποκατάσταση της υγείας της.

Τέμπη: Οργή για το έγγραφο που έστειλε η Hellenic Train σε τραυματία

Σημειώνεται ότι δύο ακόμα νέοι άνθρωποι, που βίωσαν τη φρίκη της 28ης Φεβρουαρίου, εξακολουθούν να νοσηλεύονται στην ορθοπεδική κλινική του ίδιου νοσοκομείου, επίσης μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ. 

Αγωνία για τον 22χρονο από το πρώτο βαγόνι

Την ίδια ώρα, εντείνεται η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή κι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Πρόκειται για τον 22χρονο από το Βόλο, ο οποίος φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 22χρονος από το Βόλο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή 

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος βρέθηκε στο κυλικείο το οποίο βρισκόταν στο βαγόνι που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Ο νεαρός εκτοξεύτηκε έξω από το τρένο στα χωράφια, όπου τον εντόπισαν οι διασώστες χωρίς τις αισθήσεις του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top