Θεσσαλονίκη: «Τον πάταγε για τέσσερα λεπτά»

Μητέρα καταγγέλλει ότι αστυνομικός ξυλοκόπησε τον 15χρονο γιο της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του πατέρα ενός 15χρονου κι ενός αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη. Η οικογένεια του ανήλικου καταγγέλλει πως το παιδί είχε ξυλοκοπηθεί από τον αστυνομικό πριν από το επεισόδιο. 

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα του 15χρονου είπε πως το παιδί της βρισκόταν με έναν φίλο του στην πλατεία Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, όταν βρήκε μια σακούλα με τρόφιμα. Πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο ενημέρωσαν τον αστυνομικό, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, ότι ο 15χρονος είχε κλέψει την τσάντα. 

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε αστυνομικό που επέπληξε τον γιο του μετά από κλοπή

Ο αστυνομικός πήγε να επιπλήξει τα παιδιά, όμως, όπως καταγγέλλουν οι γονείς, χτύπησε τον 15χρονο, τον έριξε στο έδαφος, έβαλε το πόδι του πάνω του και άρχισε να τον πιέζει. 

Ο νεαρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου από την Πέμπτη και φέρει κακώσεις στο κεφάλι αλλά και μώλωπες.

Η μητέρα, όπως είπε, όταν πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί ζήτησε τον λόγο από τον αστυνομικό κι εκείνος φέρεται αν της είπε «καλά του έκανα». Στη συνέχει,  μάλιστα, της είπε να πει στον σύζυγό της να πάει να τον βρει.  Έτσι κι έγινε. Ο πατέρας του 15χρονου, βρήκε τον αστυνομικό, καβγάδισαν και τον χτύπησε. Ο αστυνομικός πήγε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, συνελήφθησαν και οι δύο, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από εντολή εισαγγελέα.

«Το παιδί μου δέχθηκε μία πολύ γερή επίθεση από τον αστυνομικό. Με ενδιαφέρει η υγεία του παιδιού μου, το οποίο νοσηλεύεται από την Πέμπτη με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι του, και πιο μεγάλα τραύματα είναι τα ψυχολογικά που έχει υποστεί αυτό το παιδί. Είναι 15 ετών, σε κρίσιμη ηλικία», είπε αρχικά.

Θεσσαλονίκη: «Πήγε να τον πνίξει, το παιδί βλέπει εφιάλτες»

«Το παιδί βρήκε μία παρατημένη σακούλα με κρέας, με τους φίλους του, και την πήρε. Δεν την είχε καν μαζί του, την άφησε στο προαύλιο της Εκκλησίας, νομίζοντας ότι θα την πάρει κάποιος που την έχει περισσότερο ανάγκη. Ο αστυνομικός ήταν εκτός υπηρεσίας, καθόταν σε ένα καφέ με έναν φίλο του και καθώς παρατηρούσε ότι 2 - 3 παιδάκια πηγαινοέρχονταν στην πλατεία, αποφάσισε να δείξει την ισχύ και την εξουσία του πάνω στο παιδί μου», είπε η μητέρα και πρόσθεσε:

«Ο φίλος του πήγε την σακούλα στην κάτοχο, που η κάτοχος ούτε καν είπε ότι κλάπηκε η σακούλα, είπε ότι ξέχασε μία σακούλα έξω από ένα κατάστημα και δεν την έβρισκε. Αυτός (ο αστυνομικός) αποφάσισε να πάει κατά πάνω στο παιδί μου και με υβριστικά σχόλια για το χρώμα του, γιατί είναι λίγο πιο μελαμψό από εμένα, και αυτό με ρώτησε το παιδί, εάν “φταίει” το χρώμα του. Είμαστε στο 2023 και πρέπει να απολογηθεί ένα παιδί για το χρώμα του. Τον έβριζε και τον φώναζε “κλέφτη”.

Τον έριξε κάτω και τον πάταγε επί 4 λεπτά. Είναι σε ισχυρό σοκ το παιδί, δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ, βλέπει εφιάλτες ότι το πνίγουν. Πήγε να τον πνίξει. Μακάρι να μας βοηθήσει ο Θεός. Έχει μία κάκωση στο κεφάλι. Κάναμε μήνυση στον αστυνομικό, έγινε και μήνυση από τον αστυνομικό στον σύζυγό μου», ανέφερε η μητέρα του 15χρονου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top