Συγκλονίζει η 28χρονη που έκανε διπλή μεταμόσχευση πνευμόνων

Το «ευχαριστώ» της 28χρονης στον Ηλιάδη - «Είναι κομμάτι της ζωής μου»

Συγκλονίζει η 28χρονη που έκανε διπλή μεταμόσχευση πνευμόνων: «Ο Ηλιάδης μου έδωσε τεράστια δύναμη, είναι κομμάτι της ζωής μου» / Βίντεο από MEGA

Συγκλονιστικά είναι όσα θέλησε να μοιραστεί για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε η 28χρονη Δήμητρα, η οποία έκανε διπλή μεταμόσχευση πνευμόνων. «Ο Ανδρέας Ηλιάδης μου έδωσε τεράστια δύναμη, είναι κομμάτι της ζωής μου» είπε  για τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Πάτρα: Η συγκλονιστική επιστολή ενός 13χρονου που έσωσε ο Ανδρέας Ηλιάδης

Για τη νέα της ζωή και την εμπειρία της από τη μεταμόσχευση πνευμόνων μίλησε η Δήμητρα Ντίλιου. Ένιωσε πως γεννήθηκε ξανά, πως μπορούσε να αναπνέει διαφορετικά, να ελπίζει αλλιώς. 

Μιλώντας στο MEGA, έστειλε το δικό της «ευχαριστώ» τόσο στην οικογένεια που της χάρισε απλόχερα αυτό το δώρο όσο και στον γιατρό της, Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος δέχθηκε τα «βέλη» του Αλέξη Κούγια με τις υπόνοιες για την εμπλοκή του γιατρού σε εμπόριο οργάνων.

Ο Ηλιάδης απαντά στον Κούγια με ένα ποίημα - «Μικροί άνθρωποι... »

Η διπλή μεταμόσχευση πνευμόνων

Η 28χρονη Δήμητρα προχώρησε σε μεταμόσχευση και στους δύο πνεύμονες πριν από τέσσερις μήνες. Η ζωή της πριν από τη μεταμόσχευση ήταν επίπονη.

«Η ζωή μου πριν τη μεταμόσχευση ήταν αρκετά δύσκολη, αρκετά επώδυνη και επίπονη, γιατί ανά 15 ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο και 24 ώρες το 24ωρο ήμουν με οξυγόνο. Αυτό σημαίνει ότι με περιόριζε σε όλες μας τις μετακινήσεις, δεν είχα κοινωνική ζωή, δεν μπορούσα να δω από κοντά τους φίλους μου. Ήταν αρκετά δύσκολα», είπε.

Ωστόσο τη χαμένη ελπίδα της έδωσε ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης, που όπως λέει, πρώτα είναι άνθρωπος και μετά γιατρός και επικοινωνεί κάθε μέρα μαζί της για να δει πώς είναι.

«Ο κ. Ανδρέας είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Ήρθε στη ζωή μου, γιατί ήταν το πρώτο τηλεφώνημα για ένα μόσχευμα που είχε βρεθεί, αλλά δε μου έκανε. Όταν είχε έρθει στα Γιάννενα ήρθε και στο σπίτι μου, ήθελε να με γνωρίσει. Μου έδωσε τεράστια δύναμη και μου είπε ''μη φοβάσαι, είμαι δίπλα σου, θα το παλέψουμε μαζί''. Πρώτα είναι άνθρωπος και μετά γιατρός. Από τότε κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο για να δει πώς είμαι, είναι δίπλα μου, είναι κομμάτι της ζωής μου. Είμαι δίπλα του και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον» τόνισε η νεαρή κοπέλα.

Πάτρα: «Γιατί το παιδί, ενώ είναι ζωντανό, του ψύχει τον εγκέφαλο;»

Όπως συμπλήρωσε, μετά τη μεταμόσχευση ένιωσε πως γεννήθηκε ξανά.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια που μου χάρισε απλόχερα αυτό το δώρο. Μόνο ευγνωμοσύνη και σεβασμό μπορώ να νιώσω», κατέληξε η Δήμητρα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top