Πάτρα: Η συγκλονιστική επιστολή ενός 13χρονου που έσωσε ο Ανδρέας Ηλιάδης

«Επέστρεψες στους γονείς μου, ό,τι πολυτιμότερο έχουν, εμένα»

Ένας μικρός ήρωας, που χρωστά, όπως λέει, τη ζωή του στον Ανδρέα Ηλιάδη, τον στηρίζει ανοιχτά με επιστολή του / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Συγκινεί η επιστολή ενός 13χρονου από την Πάτρα για τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, Ανδρέα Ηλιάδη, μετά από τις υπόνοιες που άφησε εις βάρος του ο Αλέξης Κούγιας για εμπλοκή του σε εμπόριο οργάνων. 

Ο 13χρονος Αλέξανδρος Τζανίδης, έστειλε την επιστολή του στο tempo24.gr, ζητώντας να δημοσιευτεί για να μιλήσει για τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή. 

O 13χρονος που έστειλε επιστολή για τον Ανδρέα Ηλιάδη, μίλησε για έναν εξαιρετικό γιατρό και άνθρωπο - Facebook

Όπως αναφέρει, ο κ. Ηλιάδης του φέρθηκε σαν να ήταν δικό του παιδί και έδωσε πίσω στους γονείς του, ό,τι πολυτιμότερο είχαν, τον ίδιο.

Πάτρα: «Γιατί το παιδί, ενώ είναι ζωντανό, του ψύχει τον εγκέφαλο;»

Αναλυτικά η επιστολή του αναφέρει:

«Με αφορμή την άδικη επίθεση προς το πρόσωπο του Ανδρέα Ηλιάδη από γνωστό δικηγόρο που προβλήθηκε στα κανάλια, παρακαλώ να του μεταφέρετε τα παρακάτω:

Ο Ηλιάδης απαντά στον Κούγια με ένα ποίημα - «Μικροί άνθρωποι... »

Είμαι ο Αλέξανδρος και σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια είχα την ατυχία να μπω στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, αλλά και την τύχη να βρεθεί στον δρόμο μου ένας εξαίρετος ΓΙΑΤΡΟΣ, μα πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης δέχθηκε επίθεση από τον Αλέξη Κούγια στη δίκη της μικρής Τζωρτζίνας - Facebook

Ο Ανδρέας Ηλιάδης δέχθηκε επίθεση από τον Αλέξη Κούγια στη δίκη της μικρής Τζωρτζίνας - Facebook

Πολυτραυματίας και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με παρέλαβε μέσα στη νύχτα και από την πρώτη στιγμή μαζί με την ομάδα του έπεσε πάνω μου για να σωθώ!

Πάτρα: Έφυγε η μητέρα από την αίθουσα όταν είπε ο Ηλιάδης για το Μινχάουζεν

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ αυτός έδινε τον δικό του αγώνα σαν να ήμουν ο γιος του… έτσι αντιμετωπίζει κάθε παιδί που αναλαμβάνει… σαν να είναι δικό του παιδί… χωρίς εξαιρέσεις…

Αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ έδινε συνέχεια κουράγιο στους γονείς μου, μα πάνω απ’ όλα, όταν λύγιζαν, τους έδινε ΕΛΠΙΔΑ!

Πάτρα: «Η μητέρα μου έστειλε βίντεο, αλλά υπήρχαν ανεξήγητα φαινόμενα»

Κύριε Ανδρέα Ηλιάδη θα σου χρωστώ για πάντα ευγνωμοσύνη γιατί επέστρεψες στους γονείς μου ό,τι πολυτιμότερο έχουν στη ζωή τους……. ΕΜΕΝΑ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top