Χανιά: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε καφετέρια στην παλιά πόλη 

Τραυματίσθηκαν δύο γυναίκες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο 

Πολυτελές αυτοκίνητο καρφώθηκε σε καφετέρια που βρίσκεται στον πεζόδρομο, στην Παλιά Πόλη των Χανίων!  Στο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, που εξασφάλισε το flashnews.gr, η ταχύτητα του οχήματος ήταν τόσο μεγάλη ώστε στο τρελό πέρασμά του παρέσυρε ομπρέλες, τραπέζια και καρέκλες. Παγωμένοι οι περίοικοι έβλεπαν το αυτοκίνητο να κινείται με την όπισθεν και να μην σταματάει πουθενά.  

Χανιά: Γερανός γκρέμισε το στέγαστρο της πύλης του νοσοκομείου

Χανιά: Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου προς καφετέρια με την όπισθεν

Χανιά: Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου προς καφετέρια με την όπισθεν  

Δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο 

Δύο γυναίκες - μία θαμώνας και μία εργαζόμενη της καφετερίας - τραυματίστηκαν  και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Το ατύχημα έγινε όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να κάνει όπισθεν  ώστε να μπορέσει να βγει από τον πεζόδρομο.  

Χανιά: Αυτοκίνητο  μπήκε με την όπισθεν σε καφετέρια

Χανιά: Αυτοκίνητο  μπήκε με την όπισθεν σε καφετέρια  

Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής ζητάνε από τους αρμόδιους να πάρει μέτρα  καθώς καθημερινά δεκάδες οδηγοί διασχίζουν τους πεζόδρομους της παλιάς πόλης με τα αυτοκίνητά τους. 

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας τα ξημερώματα  

«Για αυτό πρέπει να μην περνάνε αμάξια καθόλου και ποτέ . Όσο καλός οδηγός και να είσαι,  όσο και χαμηλή ταχύτητα να έχεις,  μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμβεί το κακό» δηλώνει κάτοικος της περιοχής. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top