Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας με μαύρο τζιπ παρενοχλεί μικρούς μαθητές

Προσπάθησε να αρπάξει 10χρονο - Αναστατωμένοι οι γονείς

Τρομαγμένοι είναι οι γονείς μαθητών, μετά τις καταγγελίες για άνδρα που κυκλοφορεί με μαύρο τζιπ και παρενοχλεί μικρούς μαθητές / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Αναστάτωση επικρατεί σε δημοτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης μετά από καταγγελία γονέα ότι άγνωστος άνδρας πλησίασε το παιδί του και αποπειράθηκε να το αρπάξει. 

Πτολεμαΐδα: Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου - «Κλέφτης», φώναζε ο 10χρονος

Οι γονείς των ανήλικων μαθητών είναι τρομοκρατημένοι. Ένας άγνωστος άνδρας που κυκλοφορεί με μαύρο τζιπ στην περιοχή της Τούμπας παρενοχλεί μικρούς μαθητές στον δρόμο.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων συγκεκριμένου Δημοτικού σχολείου της Τούμπας, αξιοποιώντας  αναφορά γονιού πώς άγνωστος πλησίασε το παιδί του και του είπε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, έβγαλε ανακοίνωση την οποία δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι έγιναν γνωστές  οι καταγγελίες για απόπειρες παρενόχλησης και αρπαγής μαθητών σε σχολεία της Τούμπας.

Μετά τις καταγγελίες για την παρενόχληση μικρών μαθητών, αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει περιπολίες έξω από τα δημοτικά σχολεία της Τούμπας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top