Νέα Σμύρνη: «Σκότωσα τους δαίμονες», φώναζε γυμνός ο 17χρονος

Η μητέρα του μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο

Συγκλονισμένη είναι η Νέα Σμύρνη, όπου το πρωί ένας 17χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του μέσα στο διαμέρισμα, όπου έμεναν. 

Νέα Σμύρνη: 17χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του

Οι κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους όταν άκουσαν τις φωνές της γυναίκας, η οποία εκλιπαρούσε σε βοήθεια. Δευτερόλεπτα αργότερα είδαν τον 17χρονο να πετάγεται στον δρόμο ημίγυμνος, φορώντας μόνο κάτι σαν πάνα. Στη συνέχεια έμεινε εντελώς γυμνός και άρχισε να φωνάζει «σκότωσα τους δαίμονες». 

O 17χρονος φέρεται να επιτέθηκε στη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους και να την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο - Intimenews

O 17χρονος φέρεται να επιτέθηκε στη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους και να την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο - Intimenews

Ανήσυχοι οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τη γυναίκα στην είσοδο της πολυκατοικίας έχοντας σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τα χέρια της. 

Ο 17χρονος συνελήφθη, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πώς ο ανήλικος κατάφερε τα τραύματα στη μητέρα του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ στο παρελθόν γείτονες είχαν και πάλι ειδοποιήσει το Χαμόγελο του Παιδιού για την οικογένεια, καθώς είχε σημειωθεί κι άλλο επεισόδιο. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top