Η Μάρα Δαρμουσλή μιλά για τη φωτιά στο εστιατόριο του συζύγου της

Στάχτη το εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη - «Κινδύνευσαν άνθρωποι»

Για το γνωστό ιταλικό εστιατόριο που παραδόθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα, επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, στη Νέα Σμύρνη και για τις ανθρώπινες ζωές που κινδύνευσαν από τη φωτιά, μίλησε στο star.gr η Μάρα Δαρμουσλή, σύζυγος του Βασίλη Τσατσάκη, γνωστού σεφ και συνιδιοκτήτη του. 

Κάηκε ολοσχερώς το γνωστό ιταλικό εστιατόριο στην Νέα Σμύρνη

Ολοσχερώς καταστράφηκε από τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής το εστιατόριο στο ισόγειο πολυκατοικίας / Φωτογραφία Eurokinissi

Το εστιατόριο βρίσκεται στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας, ενώ η πυροσβεστική απεγκλώβισε 5 άτομα από την πολυκατοικία. Ανάμεσα τους ήταν μια μητέρα με το βρέφος της, που μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων, αλλά και ένας 57χρονος ένοικος του δευτέρου ορόφου, ο οποίος μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». 

«Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, το μεσημέρι, από τις πληροφορίες που έχω, οι άνθρωποι (που κινδύνευσαν) είναι καλά στην υγεία τους. Φυσικά υπάρχουν άπειρες υλικές καταστροφές, όχι μόνο στο μαγαζί, αλλά και στην πολυκατοικία. Αυτό που έχει σημασία από εκεί και πέρα είναι υγεία των ανθρώπων», είπε το πρώην μοντέλο.

Νέα Σμύρνη: Τι λέει η Δαρμουσλή για τη φωτιά στο εστιατόριο του συζύγου της

Όπως πρόσθεσε, σε κάθε περίπτωση αυτό που προέχει είναι ανθρώπινη ζωή και όχι οι υλικές ζημιές!

«Υπήρξε άνθρωπος μέσα, αλλά πρόλαβε να βγει. Ήταν ο άνθρωπος που μένει για να κάνει κάποιο τελευταίο καθάρισμα του μαγαζιού, κάποια λάντζα, κάποια προετοιμασία για την επόμενη ημέρα. (Επίσης, κινδύνεψαν), οι άνθρωποι που είναι πάνω στην πολυκατοικία που δεν έπαθαν τίποτα από τους καπνούς. Γιατί είδα τα πλάνα από αέρα τα ξημερώματα, ήταν το κάτι άλλο... ».

Νέα Σμύρνη: Στάχτη γνωστό εστιατόριο - Καταγγελίες για εμπρησμό

Με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο του εμπρησμού, η Μάρα Δαρμουσλή ξεκαθάρισε ότι δεν είχε δεχθεί στο παρελθόν κάποια όχληση ή απειλή.

Δεν είχα ούτε τηλεφωνήματα, ούτε απειλές ή ενοχλήσεις, ούτε τίποτα...

“Πες στον Βασίλη να μας πάρει τώρα! Ξύπνα τον!”

Συμφωνα με την κ. Δαρμουσλή, το συμβάν έγινε στις 4:30 τα ξημερώματα, ενώ η ίδια και ο σύζυγός της το πληροφορήθηκαν στις 7 το πρωί

«Ο σύζυγός μου γυρίζει τα βράδια στις 03:00, διότι αργεί, μέχρι να γίνουν οι παραγγελίες, να κλείσει το μαγαζί κτλ. Κι εγώ ως μητέρα θηλάζουσα, έτυχε να κοιμηθώ στις 04:10... Το θυμάμαι χαρακτηριστικά, αλλιώς θα είχα ενημερωθεί νωρίτερα.

Συνιδιοκτήτης του εστιατορίου που κάηκε είναι ο γνωστός σεφ και σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλης Τσατσάκης / Φωτογραφία NDP

Συνιδιοκτήτης του εστιατορίου που κάηκε είναι ο γνωστός σεφ και σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλης Τσατσάκης / Φωτογραφία NDP

Στις 7:00 ξανά ξύπνησα με το μωρό και είδα τις άπειρες κλήσεις που υπήρχαν, τηλέφωνα από δημοσιογράφους, τις αρχές, συνεργάτες και έτσι ειδοποίησα και τον Βασίλη, ο οποίος πήγε στο σημείο, στη Νέα Σμύρνη. Εγώ δεν έχω πάει από κει, είμαι με το μωρό. Έχω ελάχιστη ενημέρωση. Ενημερώνομαι κι εγώ διαρκώς από τα Μέσα και τους δημοσιογράφους.

Ακριβώς, τι συνέβη, το περιστατικό συγκεκριμένα, το πληροφορήθηκα από συνάδελφό σας (δημοσιογράφο), ο οποίος μου τηλεφώνησε και με ρωτούσε πληροφορίες, τι έχω να σχολιάσω και δεν ήξερα καν το συμβάν...Τα μηνύματα ήταν “πες στον Βασίλη να μας πάρει τώρα! Ξύπνα τον!”», περιέγραψε στο star.gr.

Όπως συμπλήρωσε, αυτή τη στιγμή είναι πέντε οι συνεταίροι στο μαγαζί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top