Χαλκιδική: «Πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε» - Ξεσπά ο παππούς της τρίχρονης

Το ενδεχόμενο της αρπαγής εξετάζουν οι αρχές

Ξεσπά ο παππούς της τρίχρονης που εξαφανίστηκε μαζί με τη μητέρα της στη Χαλκιδική / Mega - Live News

Συναγερμός έχει σημάνει στη Χαλκιδική, μετά την εξαφάνιση μιας 26χρονης μητέρας με τη μόλις τριών ετών κόρη της. Την εξαφάνιση δήλωσε ο πατέρας του παιδιού και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αρπαγή. 

Συναγερμός στη Χαλκιδική: Μητέρα εξαφανίστηκε με την τρίχρονη κόρη της

Την περίπτωση της αρπαγής εξετάζει η αστυνομία στην υπόθεση εξαφάνιση της 26χρονης μητέρας στη Χαλκιδική και της κόρης της. Ο παππούς του παιδιού, μιλώντας στο Live News, ισχυρίζεται ότι η 26χρονη μαζί με την εγγονή του ίσως έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, γι΄αυτό και έχει ενημερωθεί και η Interpol.

26χρονη μητέρα στη Χαλκιδική εξαφανίστηκε μαζί με την τρίχρονη κόρη της

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Interpol, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο η 26χρονη να διέφυγε στο εξωτερικό μαζί με την κόρη της

Όπως είπε, το ζευγάρι βρισκόταν στη Γαλλία, απ΄όπου κατάγεται η 26χρονη και εκεί λογομάχησαν έντονα. Η μητέρα έμεινε στο εξωτερικό με τον πατέρα της 20-22 ημέρες, ενώ το παιδί επέστρεψε στην Ελλάδα. Ύστερα επέστρεψαν μαζί στη Χαλκιδική, όπου πήγε ο γιος τους για να τους δει. 

Θεσσαλονίκη: Το ενδεχόμενο της αρπαγής εξετάζουν οι αρχές στην εξαφάνιση της μητέρας με την τρίχρονη κόρη της

Το ενδεχόμενο της αρπαγής εξετάζουν οι αρχές στην εξαφάνιση της μητέρας με την τρίχρονη κόρη της

«Βγήκα μαζί του εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε σαν μπαμπάδες. Προφανώς όλο αυτό ήταν ένα θέατρο, τα είχαν όλα έτοιμα, πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του συντρόφου της 26χρονης και πρόσθεσε: 

«Έχουμε κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες, ήδη ο γιος μου είναι πάλι στο τμήμα της Χαλκιδικής. Σήμερα ενημερώνεται και η Interpol γιατί υπάρχει μια πιθανότητα να έφυγαν έξω, λαθραία φυσικά».

Σημειώνεται πως ο πατέρας του παιδιού ήταν εκείνος που δήλωσε την εξαφάνιση στην αστυνομία την Τρίτη, όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του για να μάθει πού βρίσκεται με την κόρη τους, όμως εκείνη δεν απάντησε ποτέ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top