Άνδρας έπεσε από τα Μετέωρα και σκοτώθηκε

H σορός του άτυχου 35χρονου βρέθηκε στο μονοπάτι της Αγίας Τριάδας

Μετέωρα

Τη σορό ενός άνδρα που έπεσε και σκοτώθηκε στα Μετέωρα εντόπισε η Πυροσβεστική. Ο 35χρονος φέρεται να ήταν κάτοικος Αθηνών.

«Βεντέτα» στην Ξάνθη: Έκαψαν το σπίτι του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου

Τη σορό ενός άνδρα βρήκε το πρωί της Τρίτης στο μονοπάτι της Αγίας Τριάδας κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας, το οποίο μετέβη στην περιοχή μαζί με δυνάμεις του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων.

Μετέωρα

Τη σορό ενός άνδρα που έπεσε και σκοτώθηκε στα Μετέωρα εντόπισε η Πυροσβεστική - Δίπλα από το μοναστήρι είχαν βρεθεί ένα μπουφάν και η ταυτότητα ενός 35χρονου άνδρα / tameteora.gr

Μετέωρα

Η σορός του 35χρονου βρέθηκε στο μονοπάτι ακριβώς κάτω από τον βράχο - Συναγερμός σήμανε σε πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις / tameteora.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του tameteora.gr, πρόκειται για 35χρονο κάτοικο Αθήνας.

Θεσσαλονίκη: Θα ανατίναζε το αυτοκίνητο με αναπτήρα

Μετέωρα: Το δίκυκλο που κίνησε τις υποψίες

Χθες Δευτέρα εντοπίστηκε στον δρόμο κοντά στη μονή Αγίας Τριάδας ένα δίκυκλο, που κίνησε τις υποψίες.

Μετά από έρευνα εντοπίστηκε στην κορυφή ενός βράχου δίπλα από το μοναστήρι ένα μπουφάν και η ταυτότητα του άνδρα, και σήμερα ξεκίνησαν οι έρευνες.

Η σορός του 35χρονου βρέθηκε στο μονοπάτι ακριβώς κάτω από τον βράχο. Η ανάσυρση της σορού από το σημείο είναι δύσκολη και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι με τη συνδρομή της 8ης ΕΜΑΚ.

Τις συνθήκες του συμβάντος ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων, ενώ στο σημείο το πρωί της Τρίτης βρέθηκαν ο Διοικητές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων και Καλαμπάκας καθώς και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top