«Βεντέτα» στην Ξάνθη: Έκαψαν το σπίτι του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου

Παρανάλωμα του πυρός και το σπίτι του αδερφού του

Ξάνθη: Σκότωσε τον πρώην συμπέθερό του λόγω αθέτησης συμφωνίας γάμου - Αναβρασμός στην τοπική κοινωνία / Βίντεο από OPEN

Παρανάλωμα του πυρός έγινε το σπίτι του 36χρονου δράστη της δολοφονίας του 45χρονου στο Δροσάτο Ξάνθης, όπως και εκείνο του αδερφού του. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες σε ένα σκηνικό «βεντέτας».

Ξάνθη: Συνελήφθησαν γιοι και γαμπρός του 37χρονου δράστη για τη δολοφονία

Σύμφωνα με το xanthipost.gr, το βράδυ της Δευτέρας άγνωστοι, αφού πρώτα άδειασαν το σπίτι του 36χρονου καθ' ομολογίαν δράστη στον οικισμό, έβαλαν φωτιά και το έκαψαν, ενώ στη συνέχεια έκαψαν και το διπλανό σπίτι του αδελφού του και ανάρτησαν βίντεο στα social media.

Ξάνθης δολοφονία

 Άγνωστοι άδειασαν το σπίτι του 36χρονου στο Δροσάτο Ξάνθης και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και το έκαψαν

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική υπηρεσία περίπου στις 12 το βράδυ, με τρία οχήματα και ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας.

Δολοφονία Ξάνθη: «Τον σκότωσα γιατί ήταν ρουφιάνος» - Το βίντεο στο Tik Tok

Οι δύο οικογένειες - του 36χρονου και του αδερφού του - είχαν απομακρυνθεί από τα δύο σπίτια φοβούμενες τα αντίποινα των συγγενών του θύματος.

Στις φλόγες το σπίτι του 36χρονου δράστη της δολοφονίας του 45χρονου στο Δροσάτο της Ξάνθης και το σπίτι του αδερφού του / Βίντεο xanthipost.gr

Το «νυφοπάζαρο» που ναυάγησε και βάφτηκε με αίμα

Σύμφωνα με τοπικά μέσα της Ξάνθης, ένας αρραβώνας που ναυάγησε ήταν η αιτία του φονικού. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το θύμα ήταν παππούς μια 15χρονης. Φέρεται μάλιστα να είχε αθετήσει μια συμφωνία για «πώληση» του κοριτσιού ως νύφη για τον 17χρονο γιο του δράστη.

Άγρια δολοφονία στην Ξάνθη: Τον εκτέλεσε και ανέβασε βίντεο στο TikTok

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος φέρεται να είχε συμφωνήσει με το θύμα και να του είχε καταβάλει 6.000 ευρώ, ώστε να πάρει την ανήλικη εγγονή του για νύφη του γιου του. Λίγες εβδομάδες όμως μετά των αρραβώνα των δύο ανηλίκων, ο 45χρονος φέρεται να άλλαξε γνώμη και να πήρε πίσω στο σπίτι τη νύφη, χωρίς όμως να επιστρέψει τα 6.000 ευρώ. 

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης συνοδεία των δύο γιων του και του γαμπρού του εισέβαλε στο σπίτι του θύματος και τον σκότωσε, πυροβολώντας τον σχεδόν εξ επαφής με πυροβόλο όπλο.

Αύριο Τετάρτη οι τέσσερις κατηγορούμενοι αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top