Ξάνθη: Συνελήφθησαν γιοι και γαμπρός του 37χρονου δράστη για τη δολοφονία

Το… «νυφοπάζαρο» που ναυάγησε και βάφτηκε με αίμα

Σοκ στην Ξάνθη από την άγρια δολοφονία 46χρονου / Δελτίο ειδήσεων Star (19.03.23)

Στη σύλληψη των δύο γιων και του γαμπρού του 37χρονου, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε έναν 45χρονο τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ξάνθη προχώρησε η αστυνομία. 

Δολοφονία Ξάνθη: «Τον σκότωσα γιατί ήταν ρουφιάνος» - Το βίντεο στο Tik Tok

Ο 37χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, δολοφόνησε εν ψυχρώ με επτά σφαίρες τον 45χρονο και στη συνέχεια παραδόθηκε στις αρχές. Προηγουμένως όμως είχε ανεβάσει στο Tik Tok βίντεο, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της πράξης του κι έδειχνε την προσέλευσή του στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης. 

Ξάνθη: Η αιτία του φονικού

Σύμφωνα με τοπικά μέσα της Ξάνθης, ένας αρραβώνας που ναυάγησε ήταν η αιτία του φονικού. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το θύμα ήταν παππούς μια 15χρονης. Φέρεται μάλιστα να είχε αθετήσει μια συμφωνία για «πώληση» του κοριτσιού ως νύφη για τον 17χρονο γιο του δράστη.

Άγρια δολοφονία στην Ξάνθη: Τον εκτέλεσε και ανέβασε βίντεο στο TikTok

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος φέρεται να είχε συμφωνήσει με το θύμα και να του είχε καταβάλει 6.000 ευρώ, ώστε να πάρει την ανήλικη εγγονή του για νύφη του γιου του. Λίγες εβδομάδες όμως μετά των αρραβώνα των δύο ανηλίκων, ο 45χρονος φέρεται να άλλαξε γνώμη και να πήρε πίσω στο σπίτι τη νύφη, χωρίς όμως να επιστρέφει τα 6.000 ευρώ. 

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης διεκδικούσε το ποσό αυτό και χθες συνοδεία των δύο γιων του και του γαμπρού του εισέβαλε στο σπίτι του θύματος και τον σκότωσε, πυροβολώντας τον σχεδόν εξ επαφής με πυροβόλο όπλο, επτά φορές. 

O 37χρονος φέρεται να σκότωσε τον 45χρονο γιατί δεν τήρησε τη συμφωνία για τους αρραβώνες της εγγονής του με τον γιο του

O 37χρονος φέρεται να σκότωσε τον 45χρονο γιατί δεν τήρησε τη συμφωνία για τους αρραβώνες της εγγονής του με τον γιο του

Ο 37χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές τον περασμένο Ιανουάριο, όταν στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα. 

Μετά από μπαράζ ληστειών σε σπίτια ηλικιωμένων στην Ξάνθη, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε μεγάλη επιχειρήση στο Δροσερό, όπου συνέλαβε τον 37χρονο δράστη κι ένα ακόμα άτομο. 

Στην κατοχή τους βρέθηκαν  όπλα, χειροβομβίδες και ναρκωτικά. Ωστόσο, οι δυο συλληφθέντες, μετά την απολογία του είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ τους είχαν επιβληθεί μόνο περιοριστικοί όροι. Ο 37χρονος είχε ανεβάσει και τότε βίντεο στο Tik Tok, «πανηγυρίζοντας» που είχε αφεθεί ελεύθερος.

Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top