Δολοφονία Ξάνθη: «Τον σκότωσα γιατί ήταν ρουφιάνος» - Το βίντεο στο Tik Tok

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο 36χρονος δράστης

Σοκ στην Ξάνθη από την άγρια δολοφονία 46χρονου / Δελτίο ειδήσεων Star (19.03.23)

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ξάνθη η άγρια δολοφονία ενός 46χρονου. Ο 36χρονος δράστης ήταν γνώριμος των Αρχών, καθώς είχε συλληφθεί πρόσφατα από την αστυνομία. Στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, αλλά είχε πάρει προθεσμία να απολογηθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος. Σήμερα ο άνδρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Άγρια δολοφονία στην Ξάνθη: Τον εκτέλεσε και ανέβασε βίντεο στο TikTok

Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε εξ επαφής και να σκότωσε τον 46χρονο στο Δροσερό της Ξάνθης, γιατί θεωρούσε πως ήταν εκείνος που τον κατέδωσε στην Αστυνομία και ήταν υπεύθυνος για τη σύλληψή του. 

δολοφονία Ξάνθη

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 36χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 46χρονο στο Δροσερό Ξάνθης

Λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία μάλιστα ο δράστης ανέβασε βίντεο στο TikTok, στο οποίο, μιλώντας τουρκικά, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα. Στη συνέχεια αποτυπώνεται η στιγμή που προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσογείων - Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό

Στο βίντεο ο 36χρονος αναφέρεται σε λόγους που έχουν σχέση με τον κώδικα τιμής του και σημειώνει πως δεν ανέχεται να προσβάλουν την οικογένεια και τα παιδιά του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι σκότωσε τον 46χρονο επειδή ήταν ρουφιάνος.

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους», είπε ακόμα ο 36χρονος.

Ο γιος του δράστη είχε αρραβωνιαστεί τη 15χρονη ανιψιά του θύματος. Το ζευγάρι είχε χωρίσει πρόσφατα, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Μετά την ανθρωποκτονία, συγγενείς του θύματος και κάτοικοι του συνοικισμού πήγαν στο σπίτι του 36χρονου και προκάλεσαν φθορές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top