Απεργία: Κλειστά σχολεία την Πέμπτη

Οι εκπαιδευτικοί συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις

Πάνω απο 40 χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας για τα Τέμπη την περασμένη εβδομάδα / Βίντεο από Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star 8/3/23

Κλειστά θα μείνουν κάποια σχολεία την Πέμπτη 16 Μαρτίου, καθώς οι εκπαιδευτικοί θα συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Η ΟΛΜΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης θα συμμετέχουν μαζικά στην απεργία, καλώντας τους στη συγκέντρωση στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος. 

Τέμπη: Πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 16 Μαρτίου

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ αναφέρει:

«Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη Πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 για να απαιτήσουμε μαζί με όλους/ες τους/τις εργαζόμενους/ες και τον λαό να μπει τέρμα στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δυστύχημα των Τεμπών.

Απεργία: Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία την Πέμπτη 16 Μαρτίου

Χαιρετίζουμε τους/τις εργαζόμενους/ες, τους μαθητές και τις μαθήτριές μας και το φοιτητικό κίνημα που συμμετείχαν στις ως τώρα κινητοποιήσεις και καλούμε σε ένταση και συνέχεια του αγώνα. Το δυστύχημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί! Απαιτούμε και αγωνιζόμαστε να αποκαλυφθούν οι πραγματικές αιτίες της τραγωδίας που ζει ο λαός μας, να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι και να μην κρύβονται πίσω από τα «ανθρώπινα» λάθη.

40.000 άνθρωποι στο κέντρο της Αθήνας διαδήλωσαν για τα Τέμπη

Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να σιωπήσουμε και φυσικά δεν το κάνουμε, αντίθετα από την πρώτη στιγμή βγήκαμε στους δρόμους και αγωνιζόμαστε για να πληρώσουν καταρχήν οι ένοχοι και για να μην υπάρξει άλλη τέτοια τραγωδία. Όλες και Όλοι στον αγώνα», αναφέρει η ΟΛΜΕ στην ανακοίνωσή της για την απεργίας της Πέμπτης 16 Μαρτίου.

Στην απεργία θα συμμετέχουν και οι δάσκαλοι. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top