Θρίλερ στη Λάρισα: Πέταξαν βρέφος στα σκουπίδια και μετά το έθαψαν

Στην εντατική η μητέρου του μωρού - Συνελήφθησαν τα αδέλφια της

Πριν από μερικές μέρες, μια ακόμα τραγική είδηση με νεκρό βρέφος συγκλόνισε την κοινή γνώμη- Ένα μωρό, μόλις 47 ημερών, έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από τα χέρια του πατέρα του- βίντεο ΕΡΤ3

Το κουβάρι μιας ασύλληπτης υπόθεσης ξετυλίχθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, με αφορμή την εισαγωγή μιας γυναίκας που εμφάνισε έντονους πόνους και αιμορραγία. 

Μετά την εξέταση της 38χρονης διαπιστώθηκε ότι πρόσφατα είχε γεννήσει και υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή της, εξαιτίας της σηπτικής κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει. Κατά την εξέτασή της, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η αποκοπή του ομφάλιου λώρου, δεν είχε γίνει με ιατρική πράξη, όπως μεταδίδει το larissapress. Κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της 38χρονης στη ΜΕΘ, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Πριν από μερικές μέρες, μια ακόμα τραγική είδηση με νεκρό βρέφος συγκλόνισε την κοινή γνώμη- Ένα μωρό, μόλις 47 ημερών, έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από τα χέρια του πατέρα του- βίντεο ΕΡΤ3

Λάρισα: Πέταξαν το μωρό στα σκουπίδια και μετά το έθαψαν 

Στις πιέσεις που δέχθηκε, η 38χρονη αναγκάστηκε να μιλήσει στους γιατρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το larissapress, η λεχώνα γέννησε προχθές  στο πατρικό της σπίτι στα Καλύβια Ελασσόνας. Η μητέρα της, υπό συνθήκες που ερευνώνται, παρέλαβε το έμβρυο και το έριξε στα σκουπίδια, ενώ στη συνέχεια οι δύο μεγαλύτεροι αδελφοί της παρέλαβαν το βρέφος και το έθαψαν σε παρακείμενο χωράφι.

Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου ενημέρωσε αμέσως την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το έμβρυο βρέθηκε θαμμένο σε αγροτεμάχιο στην είσοδο των Καλυβίων, μετά την υπόδειξη των αδερφών της 38χρονης. Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν με εντολή Εισαγγελέα. Θα κληθούν να απαντήσουν μεταξύ άλλων,  γιατί προχώρησαν στην ταφή του εμβρύου κρυφά. 

Επίσης, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για τις συνθήκες θανάτου του βρέφους. 

Οι εμπλεκόμενοι φέρονται να υποστήριξαν ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό, ενώ η 38χρονη φέρεται να υποστήριξε πως δε γνώριζε ότι ήταν έγκυος μέχρι την ημέρα που γέννησε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top