Τέμπη: «Γιατί να συμβεί αυτό στο αγγελούδι μας;» - Θρήνος για την Αναστασία

Σήμερα η κηδεία της φοιτήτριας στα Καλάβρυτα

Σπαραγμός και στην κηδεία της αδικοχαμένης Κλαούντια

Δεν έχει τέλος το δράμα των οικογενειών των θυμάτων από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς. Ανάμεσά τους και η Αναστασία, φοιτήτρια Γεωπονικής στο ΑΠΘ, η κηδεία της οποίας θα γίνει σήμερα στον τόπο καταγωγής της, τα Καλάβρυτα. 

Η Αναστασία είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για να βρεθεί στο πατρικό της το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και το βράδυ της περασμένης Τρίτης επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη με το μοιραίο τρένο. 

Τέμπη: Θρίλερ με δύο αγνοούμενους που δεν έχουν ταυτοποιηθεί

«Δεν υπάρχουν λόγια. Υπάρχει ένα μεγάλο “γιατί”. Γιατί να συμβεί αυτό στο αγγελούδι μας και σε όλα τα παιδάκια; Αυτό το μεγάλο “γιατί” είναι που έχει μείνει στους γονείς, τους φίλους και τους συγγενείς. Γιατί να συμβεί το 2023 να πηγαίνουν δύο τρένα το ένα πάνω στο άλλο;», είπε στο Mega ο θείος της Αναστασίας.

Η Αναστασία επέβαινε στο τρίτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη με άλλο τρένο

Η Αναστασία επέβαινε στο τρίτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη με άλλο τρένο

Συγγενείς και φίλοι θα την αποχαιρετήσουν σήμερα για τελευταία φορά στις 14:00 το μεσημέρι στη Λυκουρία Καλαβρύτων, από όπου καταγόταν. 

Τέμπη: «Δεν αναγνωρίζω τη φωνή μου στα ηχητικά» - Η απολογία του σταθμάρχη

«Ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι, ιδιαίτερα αγαπητό στο χωριό μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Λυκουρίας, Θανάσης Σβίγγος για την Αναστασία και πρόσθεσε: «Η οικογένεια μένει μόνιμα στην Αθήνα, όμως τα καλοκαίρια ερχόταν για διακοπές στο χωριό μας. Η Αναστασία αγαπούσε πολύ τα μέρη μας. Ήταν πάντα χαμογελαστή και ευγενική».

Όπως πρόσθεσε πρόκειται για μια θαυμάσια οικογένεια. Ο πατέρας της Αναστασίας είναι γιατρό ορθοπεδικός και η μητέρα της εργάζεται επίσης στον χώρο της Υγείας. 

Τέμπη: «Μάλλον έχει πέσει νταλίκα πάνω στο τρένο»

«Είναι πολύ καλοί άνθρωποι και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι για όλο αυτό που έχει συμβεί. Δε θέλαμε ούτε καν να πιστέψουμε την πιθανότητα ότι θα πρέπει να πενθήσουμε τον αδόκητο χαμό ενός πραγματικού αγγέλου. Η Αναστασία είναι για εμάς ένα λαμπρό παιδί, νέα, μορφωμένη, αγαπητή, όπως και οι αδελφές της, από ολόκληρη τη νεολαία των Καλαβρύτων, με την οποία αλληλεπιδρούσαν κάθε Σαββατοκύριακο και τα καλοκαίρια», είπε.

Τέμπη: «Μαμά έλα να με πάρεις, τράκαραν τα τρένα, καιγόμαστε!»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αναστασία ταξίδευε στο τρίτο βαγόνι του InterCity 62 και η σορός της ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο του DNA. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top