Τέμπη: Θρίλερ με δύο αγνοούμενους που δεν έχουν ταυτοποιηθεί

Πρόκειται για 23χρονη φοιτήτρια και έναν άνδρα από το Μπαγκλαντές

Τέμπη: Θρίλερ Με Δύο Αγνοούμενους

Μπορεί η μακάβρια διαδικασία των ταυτοποιήσεων των σορών να έχει ολοκληρωθεί, μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, ωστόσο σε εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ σχετικά με μια 23χρονη φοιτήτρια κι έναν 34χρονο άνδρα από το Μπαγκλαντές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 23χρονη φοιτήτρια ταξίδευε με το μοιραίο τρένο την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, όταν και σημειώθηκε η φονική σύγκρουση. 

Τέμπη: Τι υποστήριξε ο σταθμάρχης για την πολύνεκρη τραγωδία

Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν ίχνη της, με την οικογένειά της να καρδιοχτυπά και να ζει ώρες αγωνίας, αναμένοντας πάνω από το τηλέφωνο μια πληροφορία για το κορίτσι της. 

Η 23χρονη δεν έχει επικοινωνήσει από το βράδυ της Τρίτης με τους γονείς της, ενώ το DNA που έδωσαν δεν ταυτοποιήθηκε με τις σορούς που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Λάρισας. 

Τέμπη: «Μάλλον έχει πέσει νταλίκα πάνω στο τρένο»

Το ίδιο συμβαίνει και με τον 34χρονο άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος, σύμφωνα με φίλο του, ταξίδευε με τη μοιραία αμαξοστοιχία από Αθήνα με προορισμό της Θεσσαλονίκη, ώστε να εκδώσει τα χαρτιά της παραμονής του στη χώρα. 

τεμπη αγνοουμενος

Ο 34χρονος από το Μπαγκλαντές είχε μπει στο τρένο και καθόταν στο βαγόνι του κυλικείου γιατί του είχαν πει να βγάλει εισιτήριο μέσα στην αμαξοστοιχία

Ούτε κι αυτόν έχουν καταφέρει να τον ταυτοποιήσουν οι αρχές. 

Τέμπη: «Μαμά έλα να με πάρεις, τράκαραν τα τρένα, καιγόμαστε!»

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι έρευνες στον τόπο της τραγωδίας έχουν ολοκληρωθεί και σήμερα θα γίνει ένας τελευταίο έλεγχος για τον εντοπισμό βιολογικού υλικού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top