Τέμπη: Σκληρή μάχη στη ΜΕΘ ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Παλεύει για τη ζωή του στη ΜΕΘ Λάρισας ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του τρένου στα Τέμπη - Βίντεο από ΕΡΤ (03/03/2023)

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένο της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη. O 20χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Τέμπη: Υπήρχε παράνομο εύφλεκτο υλικό στην εμπορική αμαξοστοιχία;

Ο νεαρός ήταν επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, με τα μέλη της οικογένειας του να περιμένουν εναγωνίως έξω από τη ΜΕΘ με την ελπίδα ότι το παιδί τους θα τα καταφέρει να βγει νικητής. 

Εκτοξεύτηκε στα χωράφια

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος βρέθηκε στο κυλικείο το οποίο βρισκόταν στο βαγόνι που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Εκτοξεύτηκε έξω από το τρένο στα χωράφια, όπου τον εντόπισαν οι διασώστες χωρίς τις αισθήσεις του. 

Ο 20χρονος που δίνει μάχη στη ΜΕΘ

Οι διασώστες έδωσαν μάχη με τα δευτερόλεπτα και μετέφεραν άμεσα το νεαρό στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ξεκίνησαν το δικό τους αγώνα προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή τον 20χρονο. 

Τέμπη: Θρηνεί η Λάρισα - Κεριά και λουλούδια σε όλη την πόλη

Σημειώνεται ότι οι γιατροί τονίζουν ότι η κατάστασή του 20χρονου είναι σταθερά κρίσιμη.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top