Τέμπη: Σπαραγμός στην κηδεία της Αθηνάς -«Δε θέλω να δω τι έχει το φέρετρο»

Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στη νεαρή μητέρα

Το τελευταίο «αντίο» στην 34χρονη Αθηνά - Θρήνος αλλά και οργή για τους υπαίτιους της τραγωδίας /  Βίντεο από ειδήσεις του Star

Ραγίζουν κι οι πέτρες στην Κατερίνη στην κηδεία της 34χρονης Αθηνάς που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία Intercity 62. Η άτυχη μητέρα είναι το πρώτο από τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών που οδηγείται στην «τελευταία κατοικία». Ο τραγικός επίλογος γράφεται στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης. 

Τέμπη: Νεκρή η 28χρονη Ελπίδα – «Πώς θα γυρίσω σε άδειο σπίτι;»

Η 34χρονη Αθηνά, ήταν μητέρα ενός παιδιού μόλις δύο ετών και επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία, ενώ ο σύζυγός της, που ήταν και αυτός επιβάτης του τρένου, νοσηλεύεται τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Τέμπη

Θρήνος στην κηδεία της άτυχης Αθηνάς στην Κατερίνη - Η άτυχη μητέρα επέστρεφε με τον σύζυγό της από τριήμερο ταξίδι όταν τους βρήκε το κακό

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2019. Ήταν ερωτευμένοι, με όνειρα, ενώ πριν από δύο χρόνια είχαν αποκτήσει και τον μικρό τους «θησαυρό», ένα μικρό αγοράκι. Είχαν πάει ταξίδι για ένα τριήμερο, χωρίς το παιδάκι τους, και το κακό τους βρήκε στην επιστροφή. Και οι δύο είχαν εισιτήρια στο τρίτο βαγόνι.  

Μαρτυρία μητέρας - Τέμπη: «Γεμάτο φοιτητές το κυλικείο, γιατί είχε πρίζες»

Ο τραυματισμένος σύζυγος της Αθηνάς, δεν μπορεί καν να παρευρεθεί στην κηδεία της αγαπημένης του γυναίκας.

Τραγική φιγούρα στο τελευταίο «αντίο», η μητέρα της νεαρής μητέρας που σπάραζε, φωνάζοντας ότι δε θέλει να δει τι υπάρχει μέσα στο φέρετρο. «Δεν μπορεί να είναι το παιδί μου, είναι άδικο».

Τη θλίψη του για την απώλεια της 34χρονης μητέρας εξέφρασε εκπρόσωπος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού / Βίντεο Star

Διάχυτο είναι το κλίμα οργής ανάμεσα στους συγγενείς της κοπέλας που ζητούν ευθύνες για τη φρικτή τραγωδία.

 

Πατέρας 26χρονου αγνοούμενου: «Πήγαινε να ζητήσει την κοπέλα του σε γάμο»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top