Τέμπη: Tραγικός επίλογος για τον 23χρονο φοιτητή της Νομικής, Κυπριανό

Στην Άνδρο με την αρραβωνιαστικιά του για να ευλογήσουν τα στέφανά τους

23χρονος Κυπριανός

Ταυτοποιήθηκε η σορός του 23χρονου Κύπριου φοιτητή, Κυπριανού. Ο φοιτητής της Νομικής από το Αυγόρου ταξίδευε από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη

Η ανάλυση DNA έδωσε τέλος στην ελπίδα των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Την τραγική είδηση του θανάτου του γνωστοποίησαν, χθες το βράδυ, συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα, τα οποία με αναρτήσεις αποχαιρετούν τον 23χρονο, σύμφωνα με το sigmalive.

Τέμπη: Tαυτοποιήθηκε η σορός της 23χρονης Ιφιγένειας

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Κυπριανού ενημερώθηκε από τις ελληνικές αρχές ότι η σορός του, που ανευρέθηκε στα συντρίμμια της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, έχει ταυτοποιηθεί.

Tέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 34χρονης Αθηνάς, μητέρας ενός παιδιού

Ο νεαρός φοιτητής είχε μεταβεί στην Αθήνα για το τριήμερο, προκειμένου να συναντήσει την αρραβωνιαστικιά του, η οποία έσπευσε από την Κύπρο. Το νεαρό ζευγάρι θα ταξίδευε από την Αθήνα στην Άνδρο για να ευλογήσει τα στέφανά του στην Αγία Μαρίνα, όπως κι έκανε, σύμφωνα με το sigmalive.

Στη συνέχεια η αρραβωνιαστικιά του Κυπριανού επέστρεψε στην Κύπρο και ο 23χρονος φοιτητής της Νομικής επιβιβάστηκε στο μοιραίο τρένο για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε. Το ταξίδι του δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top