Τέμπη: «Το αίμα των νεκρών θα τους πνίξει, όπως και η δική μας οργή»

Ξεσπά η αδελφή ενός εκ των θυμάτων της μοιραίας αμαξοστοιχίας

Οργή, θλίψη και απερίγραπτος πόνος είναι μερικά από τα συναισθήματα που «πνίγουν» τους συγγενείς των επιβατών που βρίσκονταν στη μοιραία αμαξοστοιχία, η οποία εκτροχιάστηκε μετά από σύγκρουση με εμπορική, στα Τέμπη, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. 

Τέμπη: 57 οι νεκροί, 56 οι αγνοούμενοι από την τραγωδία

Η αδελφή ενός εκ των θυμάτων ξέσπασε μιλώντας στους δημοσιογράφους, έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας. «Ο αδελφός μου ήταν στο πρώτο βαγόνι. Δεν είναι ζωντανός. Μέσα στο αμφιθέατρο ήρθε η κ.υπουργός, ήρθαν και άλλοι άνθρωποι και κάνpαμε μια απλή ερώτηση: “Πείτε μας τουλάχιστον πού κάθονταν οι δικοί μας άνθρωποι;”. Δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μας πούνε ότι η λίστα από την εταιρία… να δουλέψουν με τους αριθμούς των θέσεων, για να δώσουν μια απλή απάντηση. Τους είπα: Θέλετε να το κάνω εγώ τζάμπα;».

«Μας περιμένουν με ευγένεια τέσσερις ώρες για να παραλάβουμε τους νεκρούς μας. Ο αδελφός μου βέβαια… δεν ξέρω τι θα παραλάβω, λιωμένο κρέας στα σίδερα. Απολαύστε τους! Δεν ξέρουν να απαντήσουν, δεν ξέρουν τίποτα».

Ξεσπά ο πατέρας του άτυχου Δημήτρη - «Τι θα πάω εγώ τώρα στη μάνα του;»

«Φυσικά και θα κάνω μήνυση και όχι για τα λεφτά εννοείται. Αυτό που μας είπαν μόνο είναι ότι σε όσες οικογένειες έχει ζητηθεί δείγμα DNA αφορά αποκλειστικά νεκρούς. Η μητέρα μου έδωσε δείγμα. Είναι προδικασμένο ότι ο αδελφός μου είναι νεκρός. Ξέρουμε ότι ήταν στο πρώτο βαγόνι γιατί μια φίλη τον έβαλε μέσα».

«Το αίμα των νεκρών θα τους πνίξει, όπως και η δική μας οργή».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top