Τέμπη: 57 οι νεκροί, 56 οι αγνοούμενοι από την τραγωδία

«Απανθρακωμένες σοροί μπορεί να μην ταυτοποιηθούν ποτέ»

Αυξάνονται δραματικά οι νεκροί στα Τέμπη / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Μεγαλώνει η «μαύρη» λίστα των ανθρώπων που βρήκαν τραγικό θάνατο μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Την ίδια ώρα, αυξάνονται δραματικά και οι αγνοούμενοι.

Τέμπη: «Η απόφαση είναι να μη δουν τους νεκρούς οι συγγενείς τους»

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στα Τέμπη, με τους νεκρούς να αυξάνονται όσο περνούν οι ώρες από το σιδηροδρομικό δυστύχημα. Οι νεκροί ανέρχονται πλέον στους 57, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή.

«Χθες παραλάβαμε 43 σορούς. Σήμερα ήρθαν άλλες 14 και οι νεκροί ανέρχονται στους 57. Επίσης, έχουμε πολλά διασκορπισμένα μέλη. Οι σημερινές σοροί και επτά από εχθές είναι τελείως απανθρακωμένες. Είμαστε στη διαδικασία της ταυτοποίησης. Ελπίζω σήμερα να έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον 15», δήλωσε η κ. Λεονταρή.

Τέμπη: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών

Μεγαλώνει η λίστα του θανάτου από την τραγωδία στα Τέμπη / Φωτογραφία Eurokinissi (Βασίλης Βερβερίδης)

Ακόμα, πρόσθεσε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα οι σοροί που είναι εντελώς απανθρακωμένες να μην ταυτοποιηθούν ποτέ, καθώς είναι δύσκολη η λήψη γενετικού υλικού.

Την ίδια ώρα, μεγάλη είναι και η αύξηση στον αριθμό των αγνοούμενων. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου υπάρχουν 56 επιβάτες, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται τραυματισμένοι 57 επιβάτες, ενώ έξι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top