Τέμπη: «Μας ζητούν αναγνώριση του παιδιού μου από ρούχα και τατουάζ»

Ξεχειλίζει η οργή συγγενών που αναζητούν τους ανθρώπους τους

Τέμπη: «Θέλω Να Μου Πουν Πού Είναι Το Παιδί Μου»

Ένα αλαλούμ επικρατεί έξω από τα νοσοκομεία της Λάρισας, όπου συγγενείς έχουν συγκεντρωθεί αναζητώντας τους ανθρώπους τους ανάμεσα στους τραυματίες ή τους νεκρούς από την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο πατέρας ενός από τους αγνοουμένους, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του για την έλλειψη ενημέρωσης από τους αρμόδιους. 

40 οι νεκροί στα Τέμπη - Διαμελισμένα και απανθρακωμένα πτώματα

«Ο γιος μου και ο φίλος του είχαν φύγει την περασμένη Τρίτη για Αθήνα. Πάλι το τρένο είχε πρόβλημα και είχαν δύο ώρες καθυστέρηση. Είναι το τρενάκι του τρόμου αυτό… να το χαίρονται. Πήγαν είδαν τις κοπέλες τους πέρασαν καλά και χθες θα επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη. Μας έστειλε ένα μήνυμα ότι ξεκίνησαν και από τότε δεν έχουμε νέα του», είπε. 

Γονείς βρίσκονται έξω από τα νοσοκομεία της Λάρισας και περιμένουν πληροφορίες για τους ανθρώπους τους που επέβαιναν στο τρένο στα Τέμπη

Γονείς βρίσκονται έξω από τα νοσοκομεία της Λάρισας και περιμένουν πληροφορίες για τους ανθρώπους τους που επέβαιναν στο τρένο στα Τέμπη 

Tέμπη: «Βγήκαμε από το βαγόνι και είδαμε το χάος» - Σοκαριστικές μαρτυρίες

Η οικογένεια του 26χρονου δεν έχει καμία ενημέρωση όσον αφορά σε ποιο βαγόνι βρισκόταν το παιδί, αν είναι στους τραυματίες ΄ή αν δε βρίσκεται στη ζωή. 

Τέμπη: «Παίρνω το παιδί μου τηλέφωνο και δεν απαντά»

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, δεν ξέρουμε τίποτα. Πήγε ο γιος μου στη Θεσσαλονίκη και ζήτησε πληροφορίες για τον αδελφό του και δεν του είπαν τίποτα. Έλεγαν ότι σώθηκαν 275 άνθρωποι και γύρναγαν με πούλμαν και αναθαρρήσαμε. Αλλά όταν πήγε ο γιος μας έφτασαν μόνο τέσσερα λεωφορεία. Ήρθα κατευθείαν στη Λάρισα και με ρωτάνε τι ρούχα φόραγε το παιδί μου, αν είχε τατουάζ, αν φορούσε σκουλαρίκι», είπε ο πατέρας του επιβάτη. 

Αυτό που ζητά είναι να μάθει πού βρίσκεται το παιδί  του και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. 

Τέμπη: Συνελήφθη ο σταθμάρχης - Τι κατέθεσε για το δυστύχημα

«Πρέπει να πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται γι’ αυτό το χάλι. Είναι δυνατόν το 2023 να συγκρούονται τα τρένα σε διπλή γραμμή;», είπε εξαγριωμένος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top