Ζεφύρι: Ποια είναι η κατάσταση της 5χρονης που πυροβολήθηκε

Προσαγωγή ενός ατόμου για το περιστατικό

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ένα 5χρονο κοριτσάκι, που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στο Ζεφύρι. Οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει έναν 28χρονο και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν.

Συναγερμός στο Ζεφύρι: 5χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε από πυροβολισμό

Ένα πεντάχρονο κορίτσι τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμούς το μεσημέρι στο Ζεφύρι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων. 

Λίγες ώρες αργότερα, οι Αρχές ταυτοποίησαν τον δράστη τον οποίο αναζητούν, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν εκείνος που άρχισε να πυροβολεί ένα σπίτι. Μία από τη σφαίρα εξοστρακίστηκε, τραυματίζοντας το παιδί, την ώρα που έπαιζε αμέριμνο σε μια αλάνα. Η αδέσποτη σφαίρα βρήκε το παιδί στον μηρό και νοσηλεύεται τώρα εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Στο σημείο των πυροβολισμών οι αστυνομικοί εντόπισαν συνολικά επτά κάλυκες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άρη Λάμπου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star

Ο πατέρας του φερόμενου δράστη και κάτοχος του όπλου κατέθεσε στην αστυνομία και προσήχθη. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, κοιμόταν την ώρα του περιστατικού, όταν τον ξύπνησαν οι πυροβολισμοί.

Ο 28χρονος παραμένει άφαντος και οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top