Μια βραδιά αγάπης για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με τον Γιώργο Θεοφάνους

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Μια βραδιά αγάπης για τα παιδιά με τον Γιώργο Θεοφάνους

Μια ξεχωριστή βραδιά αγάπης για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», με την υπογραφή του κορυφαίου συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους, διοργάνωσε το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, στο «Red Room» του Cash Restaurant Bar.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Γιώργος Θεοφάνους

Ο διάσημος μουσικός, πλαισιωμένος από μια οχταμελή ορχήστρα και νέους καλλιτέχνες, και συγκεκριμένα τους: Όλγα Βενετσιάνου, Nίκο Παπουτσή και Αφροδίτη Χατζημηνά, ένωσε τις δυνάμεις του με το Σωματείο και οργάνωσαν μια μοναδική μουσική παράσταση αφιερωμένη στα παιδιά, με αποκριάτικη διάθεση.

Ο Γιώργος Θεοφάνους με τους Όλγα Βενετσιάνου, Nίκο Παπουτσή και Αφροδίτη Χατζημηνά

Ο Γιώργος Θεοφάνους με τους Όλγα Βενετσιάνου, Nίκο Παπουτσή και Αφροδίτη Χατζημηνά

Η Πρόεδρος του Σωματείου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε από καρδιάς τον συνθέτη για αυτή την όμορφη πρωτοβουλία και τη στήριξή του στους σκοπούς του Σωματείου, ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Θεοφάνους συγκινημένος δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους, διοργανώνοντας δράσεις και συναυλίες, ενώ μάλιστα δεσμεύτηκε πως θα συνθέσει ένα τραγούδι για την «ΕΛΠΙΔΑ».

Γιώργος Θεοφάνους

Γιώργος Θεοφάνους

Το παρών στην ξεχωριστή αυτή βραδιά έδωσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, καθώς φίλοι και υποστηρικτές της «ΕΛΠΙΔΑΣ» που, με ευαισθησία και αγάπη, στάθηκαν στο πλευρό του Σωματείου, που στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους για περισσότερα από 32 χρόνια.

Στην οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης συμμετείχαν οι κυρίες: Αλίνα Μινέτα και Τζωρτζίνα Έλληνα.

Τζωρτζίνα Έλληνα, Χριστίνα Τσατσάκη, Αθανασία Μαρινάκη, Αλίνα Μινέτα, Μελίνα Δασκαλάκη

Τζωρτζίνα Έλληνα, Χριστίνα Τσατσάκη, Αθανασία Μαρινάκη, Αλίνα Μινέτα, Μελίνα Δασκαλάκη

Θερμές ευχαριστίες στον κύριο Αλέξανδρο Δημητρίου και την εταιρεία Alexandros Handmade Chocolate για την προσφορά των χειροποίητων σοκολατών για όλους τους καλεσμένους της βραδιάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top