O παρουσιαστής διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τον ίδιο και τις εταιρίες του

«Οι επιχειρήσεις μου έχουν ελεγχθεί επανειλημμένα- Tίποτα παράνομο»

Tην απάντησή του στα δημοσιεύματα που τον θέλουν ως το πρόσωπο που ελέγχεται από την Αρχή Ξεπλύματος Χρήματος έδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, o γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός.

Πασίγνωστος παρουσιαστής στο στόχαστρο της Αρχής για ξέπλυμα χρήματος

O ίδιος διαψεύδει τα δημοσιεύματα και απευθύνεται σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα που τον κατονομάζει, σημειώνοντας πως δε γνωρίζει να ελέγχεται από κάποια Αρχή, αλλά και πως θα συνεργαστεί με τις Αρχές στην άσκηση του έργου τους όποτε χρειαστεί.

«Οι δαπάνες και οι πληρωμές είναι διαφανείς και προσβάσιμες σε όλους και αφορούν δημοσιογράφους και προμηθευτές, καθώς και λοιπές εταιρικές υποχρεώσεις. Αυτό έχει διαπιστωθεί σε πέντε τουλάχιστον οικονομικούς ελέγχους που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους το πόθεν έσχες μου, στο οποίο απεικονίζονται πλήρως οι πηγές των εισοδημάτων μου ανά τον κόσμο» τονίζει.

«Δε θα επιτρέψω σε κανένα να διαβάλλει εμένα ή τις εταιρείες μου, που απασχολούν εκατοντάδες έντιμους εργαζομένους, και θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εναντίον όσων δημοσιεύσουν ή αναπαραγάγουν ψευδείς ειδήσεις ή χρησιμοποιήσουν παράνομα προσωπικά ή εταιρικά δεδομένα» καταλήγει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top