Αγία Βαρβάρα: «Γάζωσαν» το σαλόνι της με σφαίρες - Πώς γλίτωσε

Πυρ κατά ριπάς με καλάσνικοφ σε μια ολόκληρη γειτονιά

«Γάζωσαν» μια ολόκληρη γειτονιά στην Αγία Βαρβάρα με καλάσνικοφ / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Τον πανικό σε μια ολόκληρη γειτονιά σκόρπισαν δυο άτομα που «γάζωσαν» τέσσερα σπίτια στην Αγία Βαρβάρα. Μια νεαρή μητέρα παραλίγο να τραυματιστεί από σφαίρες που καρφώθηκαν μέσα στο σαλόνι της.

Αγία Βαρβάρα: Άνδρας με καλάσνικοφ άνοιξε πυρ στη μέση του δρόμου


«Πέρασε η νύφη μου απο εδώ, έφτιαξε το γάλα και πήγε επάνω. Με το που φτάνει πάνω στο τελευταίο σκαλάκι έπεσαν οι πυροβολισμοί. Τα παιδιά κοιμόντουσαν πάνω» είπε στον Βαγγέλη Γκούμα και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, ο πεθερός μιας γυναίκας που σώθηκε από θαύμα.

Δυο δευτερόλεπτα να πέρναγε πιο πριν θα την είχαν τελειώσει

Αγία Βαρβάρα

Απο καθαρή τύχη δεν είχαμε νεκρούς. Με το καλάσνικοφ στα χέρια, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στην οδό Σωκράτους στην Αγία Βαρβάρα, οι δράστες πυροβολούσαν ασταμάτητα τα σπίτια που βρίσκονται στην δεξιά πλευρά του δρόμου, με τις σφαίρες να καρφώνονται σε τοίχους και παράθυρα.

Αγία Βαρβάρα

Οι γείτονες τρομοκρατημένοι έπεσαν στα πατώματα για να γλιτώσουν από τις σφαίρες που έπεφταν ανεξέλεγκτες. 

Αγία Βαρβάρα

Είκοσι κάλυκες μάζεψε η αστυνομία από τον δρόμο. Τα ευρήματα, τα βίντεο απο κάμερες ασφαλείας και οι μαρτυρίες είναι στη διάθεση των αστυνομικών που προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες.

Δεν ήταν όμως το μόνο επεισόδιο πυροβολισμών. Λιγες ημέρες νωρίτερα, δυο άτομα νωρίς το πρωί είχαν πυροβολήσει εναντίον πρόσοψης ψητοπωλείου όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star και βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Οι δράστες είχαν διαφύγει τοτε με αυτοκίνητο και παραμένουν ασύλληπτοι.

Συναγερμός στην Αγία Βαρβάρα - Ένοπλοι «γάζωσαν» ψητοπωλείο

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top