Πώς δρούσε το κύκλωμα που εξέδιδε γυναίκες

Τις κρατούσαν φυλακισμένες και τις εξανάγκαζαν σε ερωτικά ραντεβού

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δράσης του κυκλώματος - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Μεγάλο κύκλωμα εκμετάλλευσης γυναικών από τη Λατινική Αμερική εξάρθρωσε η Αστυνομία. Οι δράστες κρατούσαν αιχμάλωτα 15 κορίτσια και τα εξέδιδαν. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Λάμπρου Δεμερτζή η συνεργασία της αστυνομίας με την αντίστοιχη της Κολομβίας, αλλά και  το γραφείο ερευνών εσωτερικής ασφάλειας της αμερικανικής πρεσβείας,  γλίτωσε 15 γυναίκες.

Κολωνός: «Έμπαινε η 12χρονη στο πλυντήριο αυτοκινήτων και έκλειναν τα ρολά»

Το κύκλωμα trafficking τις κρατούσε φυλακισμένες και  εξανάγκαζε να πραγματοποιούν ερωτικά ραντεβού με πελάτες έναντι χρηματικής αμοιβής.

Έχει καταγραφεί βίντεο από την επιχείρηση της αστυνομίας σε γραφείο "βιτρίνα" κατασκευαστικής εταιρείας όπου κανόνιζε τα ερωτικά ραντεβού και βρέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά και ένα όπλο.

Οι δηλώσεις της εκπροσώπου τύπου της ΕΛ.ΑΣ. (Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star)

Υπήρχαν  τηλεφωνήτριες οι οποίες  ενημέρωναν τους υποψήφιους πελάτες για το πως  θα μπορέσουν να δουν το «προφίλ» των αλλοδαπών γυναικών σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες, ενώ επιπλέον εξηγούσαν και τις επιλογές ως προς τον τόπο όπου θα πραγματοποιούταν η συνάντηση. 

Κολωνός: «Μου έλεγαν για τις οικογένειές τους» - Σοκάρει η 12χρονη

Στο κύκλωμα ήταν και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου.  Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα  αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της εμπορίας ανθρώπων.

Η παρουσίασης της υπόθεσης έγινε  παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top