Πάτρα: Καταγγελίες για παραμορφώσεις μετά από παράνομες θεραπείες μπότοξ

Γυναίκες καταγγέλλουν αλλοιώσεις και βλάβες στο πρόσωπο

Καταγγελίες για παράνομες θεραπείες μπότοξ στην Πάτρα / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Πληθαίνουν οι καταγγελίες στον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας γυναικών που υπέστησαν παραμορφώσεις ή ακόμα και λοιμώξεις στο πρόσωπο μετά από παράνομες θεραπείες μπότοξ.

Παραμορφωμένα χείλη, πεσμένα φρύδια και πολλές ακόμα βλάβες στο πρόσωπο γυναικών είναι το αποτέλεσμα ενέσιμων θεραπειών, botox, από λάθος χέρια. 

«Πήγα μετά από παρότρυνση μιας φίλης μου. Μετά από μια εβδομάδα έπεσε το φρύδι μου! Ο δερματολόγος μου μου είπε ότι ήταν κακής ποιότητας μπότοξ», δήλωσε μια 40χρονη ασθενής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κωνσταντίνα Τσεγγενέ.

Λόγω έλλειψης ειδίκευσης, τα άτομα που κάνουν τις θεραπείες αυτές προκαλούν συχνά σοβαρές και πολλές φορές μη αναστρέψιμες βλάβες με συνέπεια μετά οι πελάτισσες να ζητούν λύσεις σε δερματολόγο.

Πάτρα: Παραμορφώσεις από λάθος μπότοξ

Πολλές γυναίκες στην Πάτρα καταγγέλλουν παραμορφώσεις μετά από μπότοξ από λάθος χέρια / Φωτογραφίες Star

Πάτρα: Παραμορφώσεις από λάθος μπότοξ

Στον ιατρικό σύλλογο της Πάτρας ήδη έχουν γίνει δέκα καταγγελίες από γυναίκες που έπεσαν θυματα μη εξειδικευμένων επαγγελματιών αισθητικής. Οι γιατροί συμβουλεύουν τις γυναίκες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. 

Tα άτομα που κάνουν τις θεραπείες αυτές προκαλούν συχνά σοβαρές και πολλές φορές μη αναστρέψιμες βλάβες / Φωτογραφία Star

Τα υλικά που χορηγούνται στα μπότοξ και τις ενέσιμες θεραπείες είναι άγνωστης προέλευσης και δεν έχουν πιστοποίηση ασφαλείας. 

Οι επιτήδειοι προσεγγίζουν τις υποψήφιες πελάτισσες ακόμα και μέσω των social media., αναφέροντας ότι προσφέρουν θεραπείες ομορφιάς στα Ινστιτούτα Αισθητικής ενώ κάποιοι προσφέρουν και υπηρεσίες κατ οίκον.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top