Κολωνός: Μαρτυρία σοκ μητέρας που πήγε το παιδί της στον συλληφθέντα γιατρό

«Είχε πρόβλημα στο μπράτσο και της έβγαλε το εσώρουχο»

Κολωνός: Τι Είπε Μητέρα Που Ο Γιατρός Εξέτασε Την Κόρη Της

Ανοίγουν τα στόματα για τον 65χρονο γιατρό, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό

Μετά από τις αξιολογήσεις κάποιων ασθενών στο διαδίκτυο, που χαρακτήριζαν τον δερματολόγο «επικίνδυνο», μητέρα ενός κοριτσιού μόλις 7,5 ετών έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για τη συμπεριφορά του γιατρού. 

Κολωνός: Πώς έφτασαν οι αρχές στον γιατρό και στους άλλους τέσσερις

Όπως είπε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 πριν από τρεις μήνες επισκέφτηκε το ιατρείο του στα Σεπόλια, πολύ κοντά στο σπίτι της 12χρονης, γιατί η κόρη της είχε ένα πρόβλημα με ατοπική δερματίτιδα στο μπράτσο της. 

Μητέρα αποκάλυψε πως ο γιατρός που συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, είχε εξετάσει την κόρη της και είχε ζητήσει να βγάλει το εσώρουχό της

Μητέρα αποκάλυψε πως ο γιατρός που συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, είχε εξετάσει την κόρη της και είχε ζητήσει να βγάλει το εσώρουχό της

Κολωνός: «Μακριά αν είσαι γυναίκα» - Ποιος είναι ο γιατρός που συνελήφθη

«Όταν πήγα μέσα με το παιδί και τον πατέρα μου, του εξήγησα ότι η μικρή έχει ατοπική δερματίτιδα μόνο στα χέρια. Μου ζήτησε να τη γδύσω και να της βγάλω και το εσώρουχο. Εκείνη τη στιγμή κοιτάχτηκα με τον πατέρα μου γιατί δε μου άρεσε αυτό που άκουσα. Τον ρώτησα γιατί πρέπει να βγάλει το εσώρουχο το παιδί και μου είπε ότι εμφανίζονται σημάδια ατοπικής δερματίτιδας στις κλειδώσεις και πίσω από τα γόνατα. Έτσι έγδυσα εντελώς το παιδί», είπε η μητέρα, η οποία πρόσθεσε πως από χθες που έγινε γνωστή η σύλληψή του είναι σε κατάσταση σοκ. 

Κολωνός: Πατέρας 5 παιδιών ο γιατρός που βίαζε τη 12χρονη

«Είμαι εξοργισμένη. Αν τον είχα μπροστά μου δεν ξέρω τι θα έκανα. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη κι εξοργισμένη. Ακόμα κι αν αυτή είναι η διαδικασία για λόγους ιατρικούς, ότι έπρεπε να το εξετάσει, γδύνοντάς το, έχοντας τώρα στο μυαλό μου όλο αυτό που έχει συμβεί, ότι είναι ένας άνθρωπος που έκλεινε ραντεβού με το 12χρονο, πάω να τρελαθώ. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η κόρη μου ήταν στα χέρια αυτού του ανθρώπου και την εξέταζε και την άγγιζε», είπε. 

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού: Συνελήφθη και ένας γιατρός

Όπως είπε η μητέρα, τον γιατρό της τον σύστησε η μητέρα μια φίλης της κόρης της, την οποία επίσης είχε εξετάσει. Μετά τις αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του γιατρού νιώθει αηδιασμένη. 

Κολωνός: «Πήγα για μια κύστη στο πόδι και με χούφτωσε στο στήθος»

Μία ακόμα γυναίκα, η οποία μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον γιατρό, όταν πήγε να την εξετάσει. 

«Πήγα γιατί είχα μια κύστη στο εσωτερικό μέρος του μηρού και ξαφνικά ενώ με εξέτασε με χούφτωσε στο στήθος. Σοκαρίστηκα, τον πλήρωσα κι έφυγα. Έκανε σαν να ήταν κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Δεν μου είπε απολύτως τίποτα, παρά το γεγονός ότι είδε πως ταράχθηκα», είπε η γυναίκα. 

Τον συγκεκριμένο γιατρό της τον είχε συστήσει ο πεθερός της, ο οποίος θεωρούσε ότι είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας. Η ίδια ωστόσο μετά από την τραυματική αυτή εμπειρία, την οποία δεν αποκάλυψε σε κανέναν, δεν πήγε ποτέ ξανά στο ιατρείο του για να την εξετάσει. 

Κολωνός: Έγραψαν συνθήματα έξω από το ιατρείο του δερματολόγου

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι στην περιοχή του Κολωνού, όπου διατηρούσε το ιατρείο του ο 65χρονος δερματολόγος είναι σοκαρισμένοι από τις εξελίξεις. 

«Βλέπαμε αρκετό κόσμο να μπαινοβγαίνει στο ιατρείο του, δεν μπορούσαμε όμως να φανταστούμε τι συνέβαινε. Φαίνονταν ήσυχος, είχε εδώ κάποια χρόνια, ενώ μία φορά είχαμε δει τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Είμαστε αναστατωμένοι από τα όσα ακούμε», δήλωσε κάτοικος. 

Κολωνός: «Είμαι αθώα» φωνάζει η μητέρα της 12χρονης

Άγνωστοι μάλιστα έγραψαν με σπρέι έξω από το ιατρείο «βιαστής», μη μπορώντας να κρύψουν την οργή τους για τα όσα κατηγορείται ότι έκανε στη 12χρονη. 

Ο 65χρονος γιατρός και οι υπόλοιποι τέσσερις που συνελήφθησαν ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top