Πετράλωνα: Σε δίκη ο πατέρας και η σύντροφός του για την υπόθεση βιασμού

Στο εδώλιο συνολικά δέκα άτομα για τον 17χρονο και την αδελφή του

Όσα εξομολογήθηκε ο 17χρονος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Δέκα άτομα παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση βιασμού των παιδιών στα Πετράλωνα

Κυψέλη: Πώς συνδέεται ο Πολωνός με την υπόθεση των αδελφών στα Πετράλωνα

Πρόκειται για τον πατέρα των παιδιών, τη σύντροφό του την περίοδο των βιασμών και κακοποιητικών συμπεριφορών που έχουν καταγγελθεί, τον θείο και τους επτά φίλους του πατέρα που είχαν καταγγείλει τα παιδιά για συμμετοχή τους στα όσα εφιαλτικά όργια, στα οποία κακοποιούνταν.

Πετράλωνα: «Έλεγε ότι γινόταν σε κάθε οικογένεια»

Τόσο ο 17χρονος, όσο και η 22χρονη αδελφή του έχουν περιγράψει τα όσα σοκαριστικά έχουν βιώσει από τον ίδιο τους τον πατέρα με την ανοχή της μητέρας τους. 

Πετράλωνα: «Έβλεπα εφιάλτες με τις κακοποιήσεις που έχω υποστεί»

«Όλα ξεκίνησαν από όταν ήμουν τέλη πρώτης προς δευτέρας δημοτικού, έξι προς επτά ετών. Έχω και από πριν μνήμες με άρρωστες τιμωρίες από αυτό που θέλει να αποκαλείται μητέρα. Όχι μόνο δεν μας έκανε αγκαλιά, αλλά με τη συμπεριφορά της μας ώθησε να θεωρούμε στοργή και αγάπη αυτά που μας έκανε ο πατέρας», είχε πει στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές»,  το 17χρονο σήμερα αγόρι.

Περιγράφοντας τις τιμωρίες που τους επέβαλε η μητέρα τους ανέφερε πως «με κλείδωνε στη βεράντα στο κρύο, μου έβαζε ταινία στο στόμα για να μη μιλάω, ξυλοδαρμούς αμέτρητους».

Πετράλωνα: «Καλούσε άτομα στο σπίτι και με βίαζαν ομαδικώς»

 Οι βιασμοί άρχισαν στην ηλικία των 5 χρόνων. Αρχικά τον κακοποιούσε μόνο ο πατέρας του, δίνοντας του 5 ευρώ για αντάλλαγμα. Στη συνέχεια, όπως έχει καταγγείλει, άρχισε να καλεί στο σπίτι κι άλλα άτομα για να τον βιάσουν ομαδικά.

«Συνεργάτες, φίλοι, άτομα του καθημερινού του περιβάλλοντος και άτομα που γνώριζε η μητέρα μου, που μετά έκανε ότι δεν τους γνώριζε. Οι περισσότεροι ήταν άνδρες, αλλά ήταν και γυναίκες ανάμεσά τους» είπε και πρόσθεσε πως τα εν λόγω άτομα τα συναντούσε και εκτός σπιτιού, ενώ ο πατέρας τους, τους έλεγε ότι έτσι γινόταν σε κάθε οικογένεια. 

Πετράλωνα: Μήνυση κατά της μητέρας του 17χρονου κατέθεσε ο συγγραφέας

Ο 17χρονος δεν μπορούσε να αντιληφθεί ότι είναι θύμα κακοποίησης λόγω της παραμέλησης, που είχε υποστεί από τους γονείς του.

Πετράλωνα: «Ο πατέρας μου, μού έδινε ναρκωτικά»

«Ήταν η χαρά μου θα λέγαμε, δεν αισθανόμουν κανένα πόνο γιατί ήμουν το κέντρο, το αντικείμενο με το οποίο ασχολιόντουσαν. Μου είχε γίνει πρώτη φύση νομίζοντας ότι αυτό είναι φυσιολογικό», έχει πει.

Πετράλωνα: Ο πατέρας βαθμολογεί τον εαυτό του με 10

«Μπορεί να έβλεπα άντρα και γυναίκα και να τριβόμουν στα γόνατά του. Καταλάβαμε ότι δεν είναι φυσιολογικό από όταν μπήκε στη ζωή μας ο Χρίστος Κρεμνιώτης. Έβγαζα και σε αυτόν συμπεριφορές, τριβόμουν στα γόνατά του και σε καρέκλες. Η αντίδραση της μητέρας μας όταν το έκανα εγώ ή η αδερφή μου ήταν να γελάει. Με πολύ κόπο με έπεισαν ότι δεν ήταν φυσιολογικό», κατέληξε ο 17χρονος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top