Πετράλωνα: «Έβλεπα εφιάλτες με τις κακοποιήσεις που έχω υποστεί»

Συγκλονίζει στο Star ο 17χρονος που καταγγέλλει βιασμούς

Νέα  στοιχεία για την υπόθεση των Πετραλώνων και τις καταγγελίες για βιασμούς και κακοποιήσεις κατέθεσε σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας. Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του 17χρονου αδερφού της, που ζητά την τιμωρία εκείνων που, όπως λέει, του έκαναν κακό.

Πετράλωνα: «Καλούσε άτομα στο σπίτι και με βίαζαν ομαδικώς»

Μιλώντας στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου, ο 17χρονος ζητά μόνο ένα πράγμα. «Θέλω να τιμωρηθούν αυτοί που βίαζαν εμένα και τις αδερφές μου αλλά και αυτήν που τους συγκάλυπτε (σ.σ. εννοώντας τη μητέρα του)» λέει ο 17χρονος.

Πετράλωνα: «Nα τιμωρηθούν αυτοί που βίαζαν εμένα και τις αδερφές μου»

Στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου μίλησε ο 17χρονος από τα Πετράλωνα που καταγγέλλει βιασμό και κακοποιήσεις

Καταγγέλλει τον πατέρα, τον θείο, αλλά και άτομα απο το περιβάλλον τους για βιασμό και κακοποιήσεις.Εχει στραφεί με μήνυση και κατά της μητέρας του, υποστηρίζοντας ότι γνώριζε τα όσα γίνονταν και αδιαφορούσε.

To νεαρό αγόρι μιλά για τους εφιάλτες του και τη φρίκη που υποστηριζει ότι έζησε. Για τις απειλές που, όπως υποστηρίζει, δέχεται μέχρι και σήμερα.

Με απειλούν, έβλεπα εφιάλτες με τις κακοποιήσεις που έχω υποστεί

Πετράλωνα: Ποιοι καταγγέλλουν ότι «δέχονται απειλές»

Πετράλωνα: «Μου ζητούσαν να σηκώσω τη μπλούζα και μου έδιναν πέντε ευρώ»

Στην επικοινωνία που είχε το Star με τον 17χρονο, αποκαλούσε τους γονείς του μόνο με τα ονόματά τους. Κατέθεσε στις αρχές πριν από μία εβδομάδα, ενώ σήμερα η μεγάλη του αδερφή πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων για δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες. Οι αποκαλύψεις που έκανε προκαλούν ανατριχίλα. 

«Στα ταξίδια που κάναμε στην Καβάλα ο πατέρας  μου και ο θείος μου, με έβαζαν να σηκώνω την μπλούζα μου και να δείχνω το στήθος μου και σε άλλο κόσμο. Μου έδιναν κάθε φορά 5 ευρώ. Αυτό γινόταν για χρόνια...από την ηλικία των 8 ετών ως και 15 ετών» είπε η 22χρονη.

Πετράλωνα: «Μου ζητούσαν να σηκώσω τη μπλούζα και μου έδιναν πέντε ευρώ»

Πετράλωνα: «Μου ζητούσαν να σηκώσω τη μπλούζα και μου έδιναν πέντε ευρώ»

Μαραθώνια ήταν και η κατάθεση του συγγραφέα, o οποίος έδωσε στις αρχές όλα εκείνα τα στοιχεία που, όπως λέει, έχει στα χέρια του για τις κακοποιήσεις και τους βιασμούς των παιδιών.  Στρέφεται και εκείνος κατά της μητέρας νομικά. 

Αποκλειστικό Πετράλωνα: «Η 11χρονη μας έδειξε μια ζωγραφιά που μας σόκαρε»

Ο πατέρας και η μητέρα των παιδιών αρνούνται τα όσα καταγγέλλουν τα παιδιά τους. Για την υπόθεση έχει ασκηθεί ήδη ποινική δίωξη κατά του πατέρα και άλλων 9 ατόμων και τις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί το βούλευμα για το αν θα δικαστούν ή όχι.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top