Αποκλειστικό Πετράλωνα: «Η 11χρονη μας έδειξε μια ζωγραφιά που μας σόκαρε»

Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για την υπόθεση των Πετραλώνων

«Η 11χρονη μας έδειξε μια ζωγραφιά που μας σόκαρε», λέει μάρτυρας για την υπόθεση των Πετραλώνων / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την υπόθεση των Πετραλώνων και τις καταγγελίες για βιασμούς και κακοποιήσεις σε τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας. «Η 11χρονη μας είχε δείξει μια ζωγραφιά που μας σόκαρε», αποκάλυψε μια γυναίκα που γνώριζε τα παιδιά.

Πετράλωνα: Σε δίκη παραπέμπει τον πατέρα και άλλους εννιά ο εισαγγελέας

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται για την υπόθεση των Πετραλώνων. Για πρώτη φορά μίλησε στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου μια γυναίκα που μαζί με τον συγγραφέα πίεσαν τη μητέρα, όπως ισχυρίζεται, να καταγγείλει τα όσα σοκαριστικά είχε περιγράψει ο 17χρονος, αλλά και τα δύο κορίτσια.

Πετράλωνα: «Το αγόρι είναι ερωτευμένο με τον συγγραφέα, πήγαιναν διακοπές»

Πρόκειται για μια ιδιοκτήρια καφέ, η οποία είναι το δεύτερο άτομο μετά τον συγγραφέα, στο οποίο ο 17χρονος φέρεται να εξομολογούταν τα όσα εφιαλτικά ισχυρίζεται ότι είχε ζήσει στην οικογένειά του.

Πετράλωνα: «Ο πατέρας μου, μού έδινε ναρκωτικά»

Πετράλωνα: «Η 11χρονη μας έδειξε μια ζωγραφιά που μας σόκαρε»

Στο καφέ της πήγαινε και η μητέρα των παιδιών, με την οποία απέκτησαν φιλικές σχέσεις. Η μάρτυρας περιέγραψε στο Star το σοκ που έπαθαν, όταν είδαν μία ζωγραφιά της 11χρονης με άσεμνο περιεχομενο, μετά τις αποκαλύψεις του αγοριού. 

«Καθόμασταν όλοι μαζί και πίναμε καφέ στο μαγαζί μου. Η μικρούλα ζωγράφιζε και είχε ζωγραφίσει κάτι που έμοιαζε με αντρικό μόριο. Και της λέμε "τι είναι αυτό παιδί μου;". "Αυτό είναι η ζωγραφιά που μου κάνει ο μπαμπάς και λέει ότι είναι το πιπί μου". Δίπλα ήταν η μητέρα. Αμέσως είπαμε στην μητέρα να πάει να καταθέσει. Η μητέρα δεν πήγε, δεν ασχολήθηκε. Αδιαφόρησε. Το άφησε έτσι», ισχυρίστηκε η γυναίκα.

Πετράλωνα

«Η 11χρονη μας έδειξε μια ζωγραφιά που μας σόκαρε», δήλωσε μάρτυρας στο Star

Πετράλωνα: «Ο 17χρονος δίνει μεγάλο αγώνα»

Η γυναίκα μίλησε και για τον 17χρονο γιο της οικογένειας, ο οποίος δίνει μεγάλη μάχη για να σταθεί στα πόδια του, μετά από όσα φρικτά φέρεται να έζησε.

«Έχω επαφή με τον μικρό, κάνουμε μάθημα, διαβάζουμε μαζί. Το παιδί δίνει αγώνα, αγώνα όλο αυτό το διάστημα μέχρι και σήμερα για να δικαιωθεί. Το παλεύει. Προσπαθεί να το παλέψει, γιατί ο δρόμος είναι ένας. Είναι μονόδρομος», πρόσθεσε η γυναίκα.

Πετράλωνα: «Νόμιζα ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά», λέει ο 17χρονος 

Ο 17χρονος σε μία από τις καταθέσεις του αποκάλυψε ότι στο κινητό του είχε φωτογραφίες από τους ανθρώπους που καταγγέλει για τους βιασμούς του.

Σε ερώτηση για το πώς ένιωθε μετά απο κάθε κακοποήηση, το παιδί έδωσε μία σοκαριστική απάντηση.  

«Δεν ένιωθα κάτι, νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικά όλα αυτά. Τώρα πια δεν είμαι αυτό που ήμουν, θέλω να το καταλάβετε», υποστηρίζει.

Πετράλωνα: Τα υπονοούμενα και η απάντηση του τεχνικού συμβούλου

Ο δικηγόρος του πατέρα άφησε υπονοούμενα για τον συγγραφέα, ότι ο γιος του κοιμόταν στο σπίτι του από την ηλικία των 12 ετών, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του τεχνικού συμβούλου του συγγραφέα και της 22χρονης κόρης, του ψυχίατρου Δημήτρη Σούρα. 

«Αυτή η πληροφορία δεν περιήλθε σε μας από κάποια τριτη πηγή, αλλά από τον ίδιο τον συγγραφέα και το παιδί, οι οποίοι τα έχουν πει αυτά σε καταθέσεις τους, οι οποίες είναι ενσωματωμένες στη δικογραφία. Τα έχουν ομολογήσει και τα έχουν αναφέρει οι ίδιοι ότι υπήρξαν πολλές περίοδοι από τα 12 - 13 χρόνια του παιδιού και μετά που πέρναγαν πάρα πολλές ώρες μαζί, που κοιμόντουσαν μαζί στο ίδιο δωμάτιο», υποστήριξε ο δικογόρος του πατέρα των παιδιών, Νεκτάριος Ψύλλος.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σούρας απαντά σε αυτό τον ισχυρισμό: «Είναι λάθος αυτό... Εδώ και δύο χρόνια, μετά από οικογενειακά προβλήματα, ο μικρός κοιμάται στο σπίτι του συγγραφέα κι όχι από 12 χρονών. Θα φανούν όλα αυτά».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top