Πετράλωνα: Σε δίκη παραπέμπει τον πατέρα και άλλους εννιά ο εισαγγελέας

Συγκλονιστικές οι περιγραφές για τα όσα βίωσαν τα παιδιά της οικογένειας

Καταπέλτης είναι η εισαγγελική πρόταση για τους κατηγορουμένους στην υπόθεση των Πετραλώνων. Παραπέμπει και τους δέκα σε δίκη. Ανάμεσά τους ο πατέρας και ο θείος των παιδιών. 

Πετράλωνα: «Το αγόρι είναι ερωτευμένο με τον συγγραφέα, πήγαιναν διακοπές»

Να παραπεμφθούν σε δίκη σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο πατέρας θείος και οι άλλοι οκτώ κατηγορούμενοι. Ειναι συγκλονιστικές οι περιγραφές που γίνονται μέσα στην πρόταση.

Για τον πατέρα και τους βιασμούς που καταγγελονται στο γιο του αναφέρεται:  

Εισαγγελική πρόταση για πατέρα

Από το καλοκαίρι του 2012 ως το 2016 ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας, στο σπίτι τους όταν βρισκόταν μόνος του με τον ανήλικο παθόντα γιο του τον εξανάγκασε να ανεχθεί να προβεί σε παρα φύση συνουσία σε βάρος του χωρίς τη θέλησή του και μετά την πράξη τον απειλούσε κάθε φορά να μην το αποκαλύψει σε κανέναν γιατί θα τον σκότωνε.

Κατά τους δύο πρώτους βιασμούς ο κατηγορούμενος του έδωσε αμέσως μετά την πράξη πέντε ευρώ για να τον δελεάσει.

Αποκλειστικό Πετράλωνα: «Επί 4 ημέρες ο γιος μου μού έλεγε όσα είχε ζήσει»

Για τον αδερφό του πατέρα αναφέρεται: 

Εισαγγελική πρόταση για το θείο

Πατέρας και θείος στην Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2014 επί μία εβδομάδα  μέσα στο σπίτι του θείου ενεργώντας από κοινού και κατόπιν συναπόφασης με άσκηση σωματικής βίας εξανάγκασαν τον παθόντα σε συγκεκριμένες πράξεις. 

Δεν μπορούν να μεταφερθούν τα όσα περιγράφονται. Ειναι πράξεις που ξεπερνουν κάθε φαντασία. Στην εισαγγελική πρόταση αναφέρονται και οι κακοποιήσεις για τα δυο κορίτισα της οικογένειας. Τώρα περιμένουν την εκδοση του βουλεύματος για τη δίκη ή όχι.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top