Αποκλειστικό Πετράλωνα: «Επί 4 ημέρες ο γιος μου μού έλεγε όσα είχε ζήσει»

Στο «φως» οι καταθέσεις της μητέρας των παιδιών

Νεα στοιχεία για την υπόθεση των Πετραλώνων έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, που αποκάλυψε τους ισχυρισμούς της μητέρας. Τα παιδιά της την κατηγορούν ότι συγκάλυπτε τις αρρωστημένες ορέξεις του πατέρας τους, τις οποίες και γνώριζε. «Ο γιος μου μού έλεγε επί τέσσερις ημέρες τι έχει ζήσει», υποστήριζει η μητέρα.

Πετράλωνα: Οι ασάφειες στην υπόθεση κακοποίησης των τριών αδελφών

Τους ισχυρισμούς της μητέρας των παιδιών από τα Πετράλωνα, τα οποία καταγγέλλουν τον πατέρα τους ότι τα βίαζε σε ομαδικά όργια μαζί με άλλους έφερε στο φως το Star και η Τασούλα Παπανικολάου.

Αποκλειστικό - Πετράλωνα: «Όλα ξεκίνησαν όταν γνώρισαν τον συγγραφέα»

Η γυναίκα, τον Αυγουστο 2018, υποστήριζε ότι αγνοούσε πλήρως τους βιασμούς του γιου της, ενώ χαρακτήριζε βίαιο και επιθετικό τον πρώην σύζυγό της.

«Ο γιος μου όταν πήγαινε στη δευτέρα δημοτικού εμφάνισε τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά του, με μεγάλες μαθησιακές δυσκολίες οι οποίες παρουσιάστηκαν από το πουθενά. Είχαμε κάνει διάφορες μελέτες ύπνου και εξετάσεις στο "Παίδων", χωρίς αποτέλεσμα. Ήταν αρκετά ανήσυχος  και συνεχώς προσπαθούσε να βρίσκεται κοντά μου», είπε.

Πετράλωνα - τι υποστήριζε η μητέρα

Τους ισχυρισμούς της μητέρας το 2018 έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Πετράλωνα: «Επί τέσσερις ημέρες ο γιος μου μού έλεγε όσα είχε ζήσει»

Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι έμαθε από τον ίδιο τον γιο της, μετά από καιρό, ότι τον βίαζαν ο πατέρας, ο θείος και άλλα άτομα. Επί τέσσερις ημέρες της έλεγε τα  περιστατικά της κακοποίησής του.

Ο γιος μου δε μου τα είπε, γιατί ο πατέρας του του έλεγε ότι θα κάνει κακό σε εμένα και σε εκείνον.

Η μητέρα αμέσως μετά οδήγησε το παιδί σε παιδοψυχολόγο.

Πετράλωνα: Τι είπε η μητέρα για την κόρη της

Για την περίπτωση της κόρης της είχε υποστηρίξει:

«Η μικρή μου είπε ότι τη χτύπησαν οι Πακιστανοί και ότι την έβριζαν. Ότι η ... την πήγαινε σε ένα σπίτι και άλλοτε μαζί με την ... και την ..., άλλοτε χωριστά η κάθε μία,  την άγγιζαν στα γεννητικά της όργανα και της είχαν δώσει 1-2 φορές χαστούκια. Την έβριζαν και της έλεγαν ότι αν μιλησει θα φάει πολύ ξύλο», φέρεται να υποστήριξε η μητέρα.

Σήμερα τόσο η κόρη, όσο και ο γιος δε θέλουν να έχουν καμία επικοινωνία με τη μητέρα. Η δικηγόρος της 22χρονης αποκάλυψε στο Star ότι η μητέρα επιχείρησε να δει την κόρη της μετά τις καταγγελίες, όμως το κορίτσι δεν ήθελε.

Σημειώνεται ότι στις 11 Νοεμβρίου ο πατέρας των παιδιών και ο συγγραφεάς που ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε τη φρίκη θα βρεθούν αντιμέτωποι στα δικαστήρια,  καθώς τόσο ο πατέρας, όσο και ο θείος των παιδιών τον έχουν μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top