Αποκλειστικό - Πετράλωνα: «Όλα ξεκίνησαν όταν γνώρισαν τον συγγραφέα»

Τι ισχυρίζονται ο πατέρας και οι κατηγορούμενοι - Σοκάρουν τα παιδιά

Νέα στοιχεία για την υπόθεση των Πετραλώνων έφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Για πρώτη φορά οι κατηγορούμενοι απάντησαν στις καταγγελίες που προκαλούν σοκ και έδειξαν ως υποκινητή τον συγγραφέα. Την ίδια ώρα, οι ισχυρισμοί των παιδιών που φέρεται να έζησαν την απόλυτη φρίκη, προκαλούν ανατριχίλα.

Πετράλωνα: Γιατί δεν προφυλακίστηκαν οι κατηγορούμενοι

Μια από τις κατηγορούμενες στην υπόθεση των Πετραλώνων «σπάει» τη σιωπή της και μιλά για όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες. Όπως είπε στη Γεωργία Χάρδα, οι καταγγελίες είναι προϊόν της «πλύσης εγκεφάλου που τους έκανε ο συγγραφέας που τους έκανε μαθήματα».

Πήρε τρία ξένα παιδιά, τους έκανε πλύση εγκεφάλου μαζί με τη μάνα τους. Αυτή είναι η ιστορία. Όταν δεν έχεις κάνει τίποτα δε φοβάσαι και τίποτα. Είμαστε πολύ άσχημα ψυχολογικά, τα τραβάμε πέντε χρόνια. 

Αυτά ισχυρίστηκε η γυναίκα από το περιβάλλον του πατέρα. Τον ίδιο ισχυρισμό έχει και ο δικηγόρος του πατέρα που καταγγέλλεται για τους βιασμούς.

Υπόθεση Πετράλωνα: Αποκάλυψη Star - «Με είχαν κακοποιήσει σε όργια»

Πετράλωνα

Πετράλωνα: «Όλα ξεκίνησαν όταν μπήκε στη ζωή τους αυτός ο συγγραφέας»

Από την πλευρά του, ο πατέρας των παιδιών «δείχνει», μέσω του δικηγόρου του, ως βασικό υπαίτιο για την όλη υπόθεση τον συγγραφέα.

«Από τότε που εισήλθε στη ζωή του παιδιού αυτός ο άνθρωπος ως κεραυνός εν αιθρία υπήρξαν αυτές οι καταγγελίες σε βάρος του πατέρα και έγινε όλος αυτός ο χαμός που υπάρχει μέχρι σήμερα», ανέφερε ο δικηγόρος του πατέρα.

Άλλος κατηγορούμενος που ζει στη Θεσσαλονίκη και κατηγορείται για ασελγείς πράξεις στα παιδιά αποκάλυψε μέσω της δικηγόρο του ότι δεν έχει έρθει ποτέ και δεν έχει διανυκτερεύσει ποτέ στην Αθήνα το επίμαχο διάστημα.

Πετράλωνα: Αποκλειστικά στο Star o άνθρωπος που αποκάλυψε τη φρίκη

Πετράλωνα: Η σοκαριστική κατάθεση της 11χρονης

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τα πάντα, όμως οι περιγραφές των παιδιών προκαλούν ανατριχίλα. 

Ακολουθεί η σοκαριστική κατάθεση της 11χρονης:

«Το πρώτο περιστατικό συνέβη όταν ήμουν τριών ή τεσσάρων ετών, όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο. Με πίεζε στην κοιλιά μου και στα γεννητικά μου όργανα. Δεν μου το έκανε μια φορά, μου το έκανε συνέχεια και μερικές φορές ήταν και κάποιοι άλλοι μαζί, όπως η ..., ο ... ένας ....».

Μάλιστα, όπως είπε το παιδί, τις αποτρόπαιες πράξεις τις έκανε μόνο ο μπαμπάς της: «Στον παιδότοπο που δεν υπήρχε κόσμος πηγαίναμε μεσημέρι προς απόγευμα. Εκεί υπήρχαν και τραπεζάκια. Καθόμασταν, εμένα με έβαζε πάνω στα πόδια του και με πίεζε στα γεννητικά όργανα και στην κοιλιά μου», φέρεται να υποστήριξε το κορίτσι. 

Ακόμα, το παιδί περιέγραψε πάρτι στο σπίτι, αλλά και ασελγείς πράξεις στην μπανιέρα. Όταν μιλούσε για τον πατέρα της σε άλλη κατάθεση της τον αποκαλούσε «κακό».

Στο σπίτι μας γινόταν ένα πάρτι. Υπήρχαν χρωματιστά φωτιστικά. Είχαν φέρει μεγάλες τούρτες και χόρευαν γυμνοί, εγώ μόνο κοίταζα και έκλαιγα. 

Πετράλωνα: Σημεία και τέρατα καταγγέλλει ο γιος 

Σημεία και τέρατα καταγγέλλει ο γιος της οικογένειας στις καταθέσεις του, αλλά και στους πραγματογνώμονες. 

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το παιδί ζήτησε από την ειδικό να αποκαλεί τη μητέρα του με το μικρό της όνομα, γιατί όπως εξήγησε, η σχέση του με τη μητέρα του δεν ήταν καλή, αφού άφησε εκείνον και τις αδερφές του απροστάτευτους.

Ούτε μία φορά δεν την αποκάλεσε «μαμά», παρά μόνο με το μικρό όνομά της.

Όσα περιέγραψε ο γιος της οικογένειας - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ακολουθεί η περιγραφή του γιου: 

«Τα περιστατικά ξεκίνησαν όταν ήμουν 6 ετών περίπου και σταμάτησαν όταν ήμουν 9 και όταν μπήκε στη ζωή μας ο συγγραφέας. Κάθε μεσημέρι ξαπλώναμε  με τον (όνομα πατέρα) και με χούφτωνε και έκανε και άλλες πράξεις... Αυτά συνέβαιναν στο δωμάτιο των γονιών μας...», ανέφερε ο 17χρονος, σήμερα, γιος της οικογένειας.

Σε ερώτηση για το αν ήταν μόνος του όταν συνέβαιναν όλα αυτά τα φρικαλέα γεγονότα, ο γιος υποστήριξε: 

«Ήταν και αυτές εκεί. Μας χούφτωνε μας ...... Μέσα σε αυτά τα χρόνια συνέβησαν 10 πάνω κάτω όργια στο σπίτι μας. Έβγαζαν όλοι τα ρούχα τους και έκαναν σεξ με όλους.Έβαζαν και πορνό στην τηλεόραση. Μετά με έσπρωχνε στους άλλους και με βίαζαν», υποστήριξε ο νεαρός για τα όργια που φέρονται να γίνονταν στο σπίτι τους.

Το παιδί προέβη ακόμα σε καταγγελία και για βιασμούς άλλων παιδιών, στη Θεσσαλονίκη όπου είχαν πάει οικογενειακώς για έναν γάμο. Όπως ισχυρίστηκε, άκουσε φωνές από τη σοφίτα. Όταν μπήκε μέσα, είδε τον πατέρα, τον θείο του και κάποια άλλα άτομα να βιάζουν παιδάκια.

 
Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top