Πετράλωνα: «Το αγόρι είναι ερωτευμένο με τον συγγραφέα, πήγαιναν διακοπές»

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του πατέρα για τον ρόλο του συγγραφέα

Πετράλωνα - Δικηγόρος πατέρα: Το αγόρι είναι ερωτευμένο με τον συγγραφέα - Πήγαιναν διακοπές μαζί / Βίντεο Alpha

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί την ανατριχιαστική υπόθεση καταγγελίας βιασμού, στα Πετράλωνα, όπου ο πατέρας καταγγέλλεται ότι είχε τον αρρωστημένο ρόλο βιαστή, με την ίδια την μητέρα να σιωπά. Η υπόθεση περιπλέκεται μετά τα όσα δήλωσε σήμερα στον Alpha, o δικηγόρος του πατέρα και του θείου που καταγγέλθηκαν για βιασμό. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, το αγόρι επηρεάστηκε από τον συγγραφέα με τον οποίο «το αγόρι είναι ερωτευμένο είτε με τη μεταφορική είτε και με την κυριολεκτική έννοια».

Πετράλωνα: «Ο πατέρας μου, μού έδινε ναρκωτικά»

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δικηγόρος κ. Νεκτάριος  Ψύλλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο 17χρονος έχει αισθήματα για τον λογοτέχνη. «Ο πατέρας αρνείται από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες, δεν αποδέχεται τίποτα. Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, είναι όλα προϊόν φαντασίας. Ο πατέρας θεωρεί ότι τα παιδιά έχουν χειραγωγηθεί από αυτόν τον άνθρωπο που εισήλθε κάποια στιγμή στη ζωή τους-τον υποτιθέμενο εκπαιδευτικό, λογοτέχνη, δάσκαλο, ποιητή, θεολόγο. Αυτός (ο συγγραφέας) εισήλθε (στη ζωή του αγοριού) με έναν παράξενο τρόπο, τουλάχιστον ελέγξιμο, όταν το αγόρι ήταν 11 ετών. Προσέγγισε το παιδί σε μία καφετέρια όταν ήταν 11 ετών, το κέρασε ένα γλυκό, μίλησαν και χτίσανε μία σχέση που κατέληξε να είναι κάθε μέρα 6 με 7 ώρες μαζί.

Κατέληξε να πάνε διακοπές μαζί και να κοιμούνται μαζί άλλοτε στο σπίτι του λογοτέχνη και άλλοτε στο σπίτι του πατέρα, ο οποίος όμως στο μεταξύ είχε εκδιωχθεί κλοτσηδόν από το σπίτι και την οικογένειά του. Οταν αυτός (ο συγγραφέας) εισήλθε στη ζωή του παιδιού, τότε το αγόρι ξεκίνησε να λέει αυτά τα πράγματα. Ο πατέρας πήγαινε σχεδόν καθημερινά στο σπίτι και έδινε διατροφή, πήγαιναν σε ταβέρνες με τα παιδιά. Υπάρχουν και φωτογραφίες από εκείνη την εποχή μέσα στη δικογραφία. Μόλις έγινε η διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων μετά ο πατέρας δεν είχε καμία δυνατότητα επαφής με τα παιδιά του» είπε ο δικηγόρος στον ALPHA.


Αποκλειστικό Πετράλωνα: «Επί 4 ημέρες ο γιος μου μού έλεγε όσα είχε ζήσει»

Ο δικηγόρος υποστήριξε εξάλλου, πως ο συγγραφέας κατάφερε να επηρεάσει τελικά και την μεγάλη κόρη, παρόλο που αρχικά «η μεγάλη κόρη στην προανακριτική διαδικασία, στην κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ, είπε πως ο πατέρας της ουδέποτε την άγγιξε και δεν είχε καμία γνώση να έχει συμβεί κάτι με τα άλλα παιδιά».

Ταυτόχρονα ο κ. Ψύλλος, είπε πως κατηγορείται και ο αδερφός του πατέρα και θείος των παιδιών «που έχει τρία ανήλικα κορίτσια και είναι με την οικογένειά του».

Πετράλωνα: «Έχουν τον συγγραφέα ως επίγειο Θεό»

Τέλος σημείωσε πως «ο πατέρας δεν πρόκειται ποτέ να κινηθεί κατά των παιδιών του. Κινήθηκε με μηνύσεις από την πρώτη στιγμή κατά της συζύγου και του συγγραφέα. Ο άνθρωπος αυτός (ο συγγραφέας) μάγεψε τα παιδιά, τον έχουν ως επίγειο Θεό. Το αγόρι είναι πραγματικά ερωτευμένο, δεν ξέρω αν είναι μόνο μεταφορική αλλά και κυριολεκτική η έννοια» είπε ο δικηγόρος κ. Ψύλλος.

Σημειώνεται ότι ο 17χρονος και η 22χρονη αδερφή του στη μήνυση τους περιγράφουν αρρωστημένες καταστάσεις που φέρονται να έζησαν στα χέρια του πατέρα τους, του θείου τους και άλλων προσώπων που προκαλούν ανατριχίλα.

Ο πατέρας - κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην ανακρίτρια - υποστήριξε ότι δεν έχει πειράξει ποτέ τα παιδιά, ενώ φέρεται να υποστηρίζει ότι πίσω από την καταγγελία είναι ο συγγραφέας που έκανε μάθημα στα δύο αδέρφια.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top