Πετράλωνα: «Ο πατέρας μου, μού έδινε ναρκωτικά»

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία από τη μήνυση του 17χρονου και της αδελφής του

Τι ισχυρίζεται η μητέρα των δύο παιδιών που κατήγγειλαν τη σεξουαλική κακοποίησή τους από τον πατέρα τους στα Πετράλωνα - Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Νέα στοιχεία για τη φρικτή κακοποίηση που βίωναν τα δύο αδέλφια στα Πετράλωνα από τον πατέρα τους και τον περίγυρό του έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από τη μήνυση που κατέθεσαν τον περασμένο Μάιο κατά της μητέρας τους. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», στη μήνυση τα δύο αδέλφια κατηγορούν τη μητέρα τους για συγκάλυψη και άσκηση ψυχολογικής βίας. 

Πετράλωνα: «Με απειλούσε ότι θα με κλείσει σε ίδρυμα»

Το 17χρονο σήμερα αγόρι, στη μήνυση κατηγορεί τη μητέρα του για ψυχολογική βία και για συνεχή προσπάθεια απαξίωσής του.

Αποκλειστικό Πετράλωνα: «Επί 4 ημέρες ο γιος μου μού έλεγε όσα είχε ζήσει»

«Με συνέθλιβε ηθικά και ψυχολογικά. Ό,τι και αν έκανα, ό,τι και αν έλεγα με αγνοούσε, απαξιώνοντάς με, τόσο εντός της οικίας μας, όσο και στα μάτια άλλων ανθρώπων, της γειτονιάς, του κοινωνικού περίγυρου, ώστε αν τυχόν και τολμούσα να ξεστομίσω κάτι από όσα μου έκαναν, κανείς να μην έδινε σημασία στα λόγια μου, καθώς εγώ δεν είχα καμία αξία, ήμουν ένα παράξενο, προβληματικό παιδί, αυτή ήταν η εικόνα που έδινε σε όλους για εμένα», ισχυρίζεται στη μήνυση το αγόρι.

Όπως υποστηρίζει μάλιστα τον απειλούσαν καθημερινά ότι θα τον έκλειναν σε ίδρυμα. 

Πετράλωνα: Οι ασάφειες στην υπόθεση κακοποίησης των τριών αδελφών

«Οι άνθρωποι αυτοί, οι “γονείς” μου που σχεδόν καθημερινά με απειλούσαν με εγκλεισμό σε ίδρυμα και πολλές φορές, η συζήτηση τους μπροστά μου, κατέληγε στο “… κλείσε τον μέσα σε ίδρυμα, να τελειώνουμε τι να σου κάνω;” με συνόδευσαν έντρομο στους ειδικούς, χαμένο στον φόβο και τον ηθικό ύπνο. Με περιέγραψαν όπως ήθελαν. Έλεγαν πως έπινα και έτρωγα ουσίες και φαγητά», αναφέρει ο ανήλικος. 

Οι απειλές εντάθηκαν από την πλευρά της μητέρας όταν τα δύο αδέλφια κλήθηκαν το φθινόπωρο του 2018 να καταθέσουν τον εφιάλτη που ζούσαν μέσα στο σπίτι τους. 

Αποκλειστικό - Πετράλωνα: «Όλα ξεκίνησαν όταν γνώρισαν τον συγγραφέα»

«Όταν πλέον κληθήκαμε από την αστυνομία να καταθέσουμε - φθινόπωρο του 2018 - και είδε ότι δε θα έκρυβα τίποτα, έκανε τη ζωή μου, χειρότερο μαρτύριο από πρώτα. Μου έλεγε όλο και πιο συχνά ότι, αν θα αποκάλυπτα τα πάντα, το Κράτος θα με έβαζε σε ίδρυμα. Με απειλούσε διαρκώς ότι έχει περισσότερη δύναμη από όλους και θα σταματούσε την υπόθεση», αναφέρει. 

Πετράλωνα: «Ο πατέρας μου, μού έδινε ναρκωτικά»

Το πιο ανατριχιαστικό από όλα μάλιστα είναι ότι ο πατέρας φέρεται να του έδινε ναρκωτικά για να προχωρεί στις μιαρές πράξεις του, η δε μητέρα τον υπέβαλε σε πλύσεις στομάχου μόνη της στο σπίτι γιατί φοβόταν ότι θα πεθάνει από υπερβολική δόση. 

Υπόθεση Πετράλωνα: Αποκάλυψη Star - «Με είχαν κακοποιήσει σε όργια»

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο αδέλφια κατηγορούν τον πατέρα ότι οργάνωνε όργια στο σπίτι τους, όπου ο ίδιος βίαζε το επτάχρονο τότε αγόρι και μετά το… «πάσαρε» στον θείο του και σε άλλα άτομα από τον περίγυρό του. Για σεξουαλική κακοποίηση καταγγέλλουν τον πατέρα και τα δύο κορίτσια, οι αδελφές του 17χρονου. 

Φέρεται μάλιστα να είχε βιάσει το παιδί μπροστά στα μάτια της μητέρας του, χωρίς εκείνη να κάνει απολύτως τίποτα για να το σταματήσει. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top