Πετράλωνα: «Καλούσε άτομα στο σπίτι και με βίαζαν ομαδικώς»

Συγκλονιστικά τα όσα περιγράφει ο 17χρονος

Σοκ προκαλούν οι περιγραφές των παιδιών - Βίντεο από Alpha

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η υπόθεση των Πετραλώνων με τις καταγγελίες για βιασμούς και κακοποιητικές συμπεριφορές από δύο παιδιά της ίδιας οικογένειας.

Η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη ασχολήθηκε με την υπόθεση στο πρόσφατο επεισόδιο της.

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκαν και τα δύο παιδιά και όσα περιέγραψαν συγκλονίζουν.

«Θυμάμαι άρρωστες τιμωρίες. Η μητέρα μας όχι μόνο δεν μας έκανε καμία αγκαλιά αλλά με την αδιαφορία της μας ώθησε σιγά σιγά να θεωρούμε στοργή και αγάπη αυτά που μας έκανε ο πατέρας. Με κλείδωνε έξω ενώ είχε κρύο, με κλείδωνε στο μπάνιο μου έβαζε ταινία στο στόμα για να μην μιλάω, με κατηγορούσε στη γειτονιά, με έκανε ρεζίλι παντού όπου πήγαινα… Ξυλοδαρμούς αμέτρητους…» είπε για τη μητέρα του ο 17χρονος.

Πετράλωνα: Ποιοι καταγγέλλουν ότι «δέχονται απειλές»

Από την ηλικία των επτά ετών ανέφερε ο 17χρονος πως υπέστη βιασμούς από τον πατέρα του. Επιπλέον τόνισε χαρακτηριστικά πως ο πατέρας του καλούσε και γνωστούς για να τον βιάζουν.

«Καλούσε άτομα στο σπίτι και με βίαζαν ομαδικώς. Συνεργάτες του, φίλοι του, άτομα του καθημερινού του περιβάλλοντος […] Οι περισσότεροι ήταν άντρες. Αλλά ωστόσο ήταν και γυναίκες μέσα. Γινόταν κατάληψη στο σπίτι. Τα περισσότερα άτομα ήταν συνεργάτες του οπότε τους συναντούσε και εκτός σπιτιού. Δεν έλεγα ότι τα άτομα ήταν κακά, τους έλεγα φίλους μου» είπε ο 17χρονος.

Πετράλωνα: «Βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου στα χέρια των αρχών»

Η αδερφή του 17χρονου μίλησε και αυτή για τις κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου γινόντουσαν πράγματα στην οικογένεια. Πολλές φορές έχουμε κάνει μπάνιο μαζί γυμνοί. Είχαμε αγκαλιές, τριψίματα […] από τον πατέρα, τον θείο, το οικογενειακό περιβάλλον του πατέρα. Τα φιλιά ήταν πάντα στο στόμα. Ήταν η καθημερινότητά μας ουσιαστικά».

Αναφέρθηκε και στα όσα βίωνε σε σπίτι ζευγαριού γνωστών του πατέρα της. «Με βάζανε στην κρεβατοκάμαρα μέσα, ήμουν ουσιαστικά στη μέση στην τηλεόραση έπαιζε συνέχεια πορνό […] Με άγγιζαν παντού και μου έχουν δείξει όπλο κάτω από το κρεβάτι σαν να με απειλούσαν» περιέγραψε η κοπέλα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top