Πετράλωνα: Ποιοι καταγγέλλουν ότι «δέχονται απειλές»

Στην τελική ευθεία για το αν θα δικαστούν ή όχι οι 10 κατηγορούμενοι

Σε θρίλερ εξελίσσεται η  υπόθεση των Πετραλώνων. Ο συγγραφέας και η ιδιοκτήτρια καφέ που αποκάλυψαν τη φρίκη με τους βιασμούς και τις κακοποιήσεις των παιδιών στα Πετράλωνα καταγγέλλουν ότι δέχονται απειλές.

Απο την πλευρά τους, οι δέκα κατηγορουμένοι, ανάμεσα τους ο πατέρας και ο θείος των παιδιών υποστηρίζουν ότι δεν έχουν κάνει τα όσα ανατριχιαστικά περιγράφονται απο τα παιδιά.

Αποκλειστικό Πετράλωνα: «Η 11χρονη μας έδειξε μια ζωγραφιά που μας σόκαρε»

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, «αυτό το οποίο συμβαίνει είναι να περνά ο πατέρας πότε μόνος και πότε με κάποια σύντροφο και να κοιτά και να χλευάζει μέσα από το καφέ της φίλης».

Πετράλωνα: Σε δίκη παραπέμπει τον πατέρα και άλλους εννιά ο εισαγγελέας

Ειναι η καταγγελία που κάνει στο Star  ο συγγραφέας, στον οποίο ο 17χρονος αποκάλυψε τη φρίκη. Απειλές, αλλά και παραβίαση όπως λέει, του περιοριστικού όρου να μην πλησιάζει ο πατέρας τα παιδιά. Και δεν είναι ο μόνος...

«Προσωπικά εγώ έχω απειληθεί. Μία αλλοδαπή, εκ των τριών γυναικών που έχουν καταγγελθεί, μπήκε στο μαγαζί μου και με απείλησε ότι "δεν ξέρουμε πού έχουμε μπλέξει" και πως "έχουμε μπλέξει πάρα πολύ άσχημα"» είπε στο Star ιδιοκτήτρια καφέ.

Ο πατέρας, ο θείος των παιδιών και άλλοι 8 κατηγορούμενοι -ανάμεσα τους αλλοδαποί που ήταν υπάλληλοι του πατέρα- αλλά και γυναίκες που κρατούσαν τα παιδιά, περιμένουν την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για το αν θα παραπεμφθούν σε δίκη ή όχι.
Η εισαγγελική πρόταση είναι να δικαστούν για τα όσα ανατριχιαστικά κατηγορούνται ότι έκαναν -βιασμούς, όργια, σεξουαλικές κακοποιήσεις.

Ο πατέρας μέσω του δικηγόρου του επιμένει ότι είναι αθώος.

Ο 17χρονος σήμερα γιος του, όμως, έχει καταγγείλει άγρια περιστατικά βιασμών. Στην κατάθεση του κάνει λόγο για κακοποίηση που κράτησε σχεδόν 6 χρόνια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top