Κυψέλη: Πώς συνδέεται ο Πολωνός με την υπόθεση των αδελφών στα Πετράλωνα

Αποκάλυψη σοκ για τον δολοφόνο του 7χρονου Ανδρέα

Όσα αποκάλυψε ο Χρίστος Κρεμνιώτης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όσον αφορά στον δράστη της δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη. Πρόκειται για τον σύντροφο της μητέρας του 7χρονου, ο οποίος σε μια από τις πολλές τιμωρίες που έβαζε το παιδί, του έκλεισε το στόμα και τη μύτη με ταινία, με αποτέλεσμα το παιδί να ξεψυχήσει. Στη συνέχεια, έθαψε το άψυχο κορμάκι του στην ταράτσα του σπιτιού που έμεναν και τσιμέντωσε το σημείο. Για να μην αποκαλυφθεί το έγκλημα, κουβαλούσε τα λείψανά του σε μια εργαλειοθήκη και επί πέντε χρόνια έλεγε πως ο Ανδρέας βρισκόταν στην Πολωνία με τον βιολογικό του πατέρα. 

Κυψέλη: «Χτυπούσε τα παιδιά, δεν έδινα σημασία, έπαιζα βιντεοπαιχνίδια»

Ο 33χρονος Πολωνός, ο οποίος είχε ομολογήσει ότι σκότωσε και έθαψε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη, είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές Κέρκυρας όπου κρατούταν, τον περασμένο Μάρτιο. 

Κυψέλη: Αυτοκτόνησε ο Πολωνός που σκότωσε και έθαψε τον 7χρονο στην ταράτσα

Το ίδιο πρόσωπο εμπλέκεται όμως και σε μια άλλη συγκλονιστική υπόθεση. Σύμφωνα με άρθρο του συγγραφέα Χρίστο Κρεμνιώτη, ο Πολωνός έχει κατονομαστεί από τα δύο αδέλφια στα Πετράλωνα, ως ένα από τα πρόσωπα που συμμετείχαν σε ομαδικούς βιασμούς εις βάρος τους όταν ήταν ανήλικοι.

Πετράλωνα: «Έβλεπα εφιάλτες με τις κακοποιήσεις που έχω υποστεί»

Η καταγγελία με το όνομα του Πολωνού έχει γίνει από τον κ.Κρεμνιώτη από το 2018. Ωστόσο, οι αρχές δεν τον αναζήτησαν μέχρι το 2022, όποτε και αποκαλύφθηκε το έγκλημα που είχε διαπράξει, με θύμα το 7χρονο αγόρι. 

Πετράλωνα: Ο πατέρας των παιδιών μιλά πρώτη φορά για όσα τον κατηγορούν

H υπόθεση των Πετραλώνων ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον περασμένο Δεκέμβριο, από τον συγγραφέα Χρ. Κρεμνιώτη. Ο γείτονας των παιδιών διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τότε ο 17χρονος και η 22χρονη αδελφή του, τού αποκάλυψαν ότι από μικρή ηλικία ο πατέρας τα εξανάγκαζε σε ομαδικούς βιασμούς, κακοποιήσεις και όργια, εν γνώσει της μητέρας τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top