Κυψέλη: «Χτυπούσε τα παιδιά, δεν έδινα σημασία, έπαιζα βιντεοπαιχνίδια»

Σοκάρει η απολογία της μητέρας του 7χρονου Ανδρέα που βρέθηκε νεκρός

Οργή προκαλεί η χθεσινή απολογία της μητέρας του 7χρονου Ανδρέα, ο οποίος δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι τους στην Κυψέλη από τον σύντροφό της και θάφτηκε σε αυτοσχέδιο τάφο στην ταράτσα της πολυκατοικίας. 

Κυψέλη: Ισόβια κάθειρξη στη μητέρα του 7χρονου Ανδρέα

«Τους δύο πρώτους μήνες της σχέσης ο Μάριος ήταν ήρεμος, μετά άλλαξε. Εγώ είχα πρόβλημα με τις ουσίες και τα βιντεοπαιχνίδια και καθόμουν στον υπολογιστή. Του έλεγα να σταματήσει να χτυπάει τον Ανδρέα, αλλά ένας φίλος του τον συμβούλευε να τον χτυπά με τη ζώνη. Χτυπούσε συνέχεια τα παιδιά και τα έβαζε τιμωρία. Εγώ δεν έδινα σημασία, γιατί φορούσα ακουστικά. Μιλούσα στο chat, έπαιζα παιχνίδια, δεν άκουγα και όλα όσα γίνονταν πίσω μου», παραδέχθηκε με σοκαριστική κυνικότητα. 

Η μητέρα του 7χρονου Ανδρέα ισχυρίστηκε πως αντιμετώπιζε εξάρτηση από ουσίες και βιντεοπαιχνίδια - Eurokinissi

Η μητέρα του 7χρονου Ανδρέα ισχυρίστηκε πως αντιμετώπιζε εξάρτηση από ουσίες και βιντεοπαιχνίδια - Eurokinissi

Περιγράφοντας, μάλιστα, τη δολοφονία του παιδιού της είπε ότι άκουσε έναν γδούπο και πήγε να δει τι έγινε. 

Κυψέλη: «Έσπαγε τα δάχτυλα του Ανδρέα με σιδερένια τανάλια»

«Έτρεξε πίσω μου ο Μάριος και άρχισε να φωνάζει “πάρε τη μικρή και φύγε. Θα σε σκοτώσω και σένα κι αυτήν. Θα πω στην αστυνομία ότι εσύ το έκανες". Φοβήθηκα πολύ. Πήρα τη μικρή, την έστειλα κάτω να πάρει το ασανσέρ κι έβλεπα τον Μάριο να κάνει ανάνηψη στο παιδί. Δε γύρισα σπίτι, πήγα να πάρω ουσίες. Όταν γύρισα μου είπε ότι έθαψε το παιδί στην ταράτσα. “Είναι η καλύτερη λύση”, είπε “και μη μιλήσεις γιατί θα σε σπάσω στο ξύλο”. Εγώ άναβα κεριά, είχα πολύ συναισθηματικό πρόβλημα. Δεν ήμουν ήρεμη γιατί ήμουν απορροφημένη από το παιχνίδι», είπε. 

Εξέφρασε, επίσης, τη μεταμέλειά της για το κακό που έπαθε το παιδί της και ζήτησε συγχώρεση από τον Θεό. 

Κυψέλη: «Ήταν τιμωρία όρθιος, χωρίς φαγητό από την προηγούμενη μέρα»

«Ό,τι ποινή και να βάλετε, η χειρότερη ποινή είναι ότι είδα το βλέμμα του παιδιού μου να είναι στο άπειρο, αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ. Ας με συγχωρέσει ο Θεός. Μόνο δε μίλησα, δεν τον σκότωσα. Δεν έβαλα τα χέρια μου πάνω του. Σας ορκίζομαι σε ό,τι έχω ιερό. Δε μίλησα γιατί φοβόμουν. Με εκβίαζε και με απειλούσε», ισχυρίστηκε. 

Ο τάφος που έθαψαν τον 7χρονο Ανδρέα - Eurokinissi

Ο τάφος που έθαψαν τον 7χρονο Ανδρέα - Eurokinissi

Η μητέρα του μικρού Ανδρέα υποστήριξε ότι ο σύντροφός της είχε αναλάβει το μεγάλωμα των παιδιών της, αφού αυτή ήταν πολύ απασχολημένη να παίζει παιχνίδια στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι παίρνει ψυχοφάρμακα και ότι δεν προστάτεψε τα παιδιά της, γιατί φοβόταν τον σύντροφό της. 

Κυψέλη: «Έσπασα τον τάφο με κομπρεσέρ, έπαιρνα τα κόκαλα μαζί μου»

Σε ερώτηση του δικαστηρίου γιατί απομακρύνθηκε η κόρη της από το σπίτι, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι την είχε ρίξει στο πάτωμα ο σύντροφός της, είδε η δασκάλα τις μελανιές και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Από τότε δεν έκανε καμία προσπάθεια να δει το παιδί, γιατί όπως ισχυρίστηκε δεν ήταν καλά ψυχικά. 

Ο σύντροφος της μητέρας του μικρού Ανδρέα κυκλοφορούσε με τα οστά του παιδιού μέσα σε μια εργαλειοθήκη - Eurokinissi

Ο σύντροφος της μητέρας του μικρού Ανδρέα κυκλοφορούσε με τα οστά του παιδιού μέσα σε μια εργαλειοθήκη - Eurokinissi

Όταν μάλιστα ο πρόεδρος την ρώτησε αν χώρισε με τον σύντροφό της μετά τη δολοφονία του μικρού Ανδρέα εκείνη απάντησε:

«Εγώ ήθελα να τον χωρίσω γιατί τον απάτησα». Τότε έκπληκτος ο πρόεδρος της είπε: «Α, όχι γιατί σκότωσε το παιδί σας» και η μητέρα είπε πως μετά τη δολοφονία του παιδιού μισούσε τον σύντροφό της. 

Κυψέλη: Με μακρυμάνικα ήταν η μικρή στο σχολείο, να μη φαίνονται οι μώλωπες

«Φοβόμουν ότι θα πει ότι εγώ το έκανα και θα σκοτώσει και το άλλο παιδί και δεν τον χώριζα. Ήταν δύσκολο να ξέρω επί έναν χρόνο ότι το παιδί μου ήταν θαμμένο από πάνω από το διαμέρισμά μου. Δεν πήγα να του αφήσω ένα λουλούδι, ήταν πολύ ψηλά. Δεν ήμουν καλά», ισχυρίστηκε. 

Όσο για το αν έκανε κάτι ώστε να σταματήσει η κακοποίηση και του δεύτερου παιδιού της, παραδέχθηκε ότι συνέχισε να μην κάνει απολύτως τίποτα γιατί ασχολούταν με τον υπολογιστή της. 

Κυψέλη: Μαρτυρικός ο θάνατος του Ανδρέα - Ψυχοραγούσε για πέντε λεπτά

«Έχω ευθύνη γιατί δε βοήθησα το παιδί μου και δε μίλησα όταν έπρεπε. Το έχω μετανιώσει. Ήμουν κακή μάνα. Έπαιρνα ουσίες, δεν ήμουν στα καλά μου. Είχα αδυναμία στον Ανδρέα, τον αγαπούσα. Άμα δεν ήταν τόσο ζωηρός, μπορεί να είχαν αποφευχθεί οι τιμωρίες. Αλλά εγώ δεν του έκανα κακό, δεν τον σκότωσα εγώ», κατέληξε η κατηγορούμενη, η οποία καταδικάστηκε τελικά σε ισόβια κάθειρξη. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top