Πετράλωνα: Ο πατέρας των παιδιών μιλά πρώτη φορά για όσα τον κατηγορούν

«Αν βίαζα τα παιδιά μου δε θα το παραδεχόμουν, θα αυτοκτονούσα»

Ο πατέρας που τον κατηγορούν τα παιδιά του για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για όσα τον κατηγορούν / Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Τη σιωπή του «έσπασε» ο πατέρας των παιδιών από τα Πετράλωνα, τον οποίο κατηγορούν τα παιδιά του - και κυριώς ο γιος του - για τον βιασμό του τόσο από τον ίδιο όσο και από άλλα συγγενικά πρόσωπα.

Πετράλωνα: Ποιοι καταγγέλλουν ότι «δέχονται απειλές»

Αρχίζοντας, ο συγκεκριμένος άνδρας υποστήριξε ότι αυτός είναι το θύμα στην υπόθεση και δεν έχει ακουστεί μέχρι σήμερα: «Νιώθω την ανάγκη να μιλήσω γιατί αυτά που ακούγονται είναι αισχρά. Ακούγονται όλοι εκτός από τον πατέρα, ο οποίος είναι ο αδικημένος, το θύμα», υποστήριξε, μιλώντας στον Πέτρο Κουσουλό, με γυρισμένη την πλάτη και αλλοιωμένη φωνή.

Αποκλειστικό Πετράλωνα: «Η 11χρονη μας έδειξε μια ζωγραφιά που μας σόκαρε»

«Με τη σύζυγό μου ήμασταν μια χαρά, όλα ξεκίνησαν όταν χωρίσαμε. Ήταν συναινετικό διαζύγιο, είχαμε βρει τη διατροφή, τις μέρες και τις ώρες που θα έβλεπα τα παιδιά. Μοναδικός όρος όσον αφορά τα παιδιά μας ήταν να μην τα βάζω μέσα στο αυτοκίνητο, όταν ήμουν πιωμένος. Έπαιρνα τα παιδιά και πηγαίναμε βόλτες κάθε Κυριακή», ισχυρίστηκε.

Πετράλωνα: Τι είπε ο πατέρας για τον συγγραφέα

Αναφερόμενος στον συγγραφέα, τον άνθρωπο που «ξεκλείδωσε» τον γιο του να αποκαλύψει τη φρίκη που φέρεται να βίωνε επί χρόνια, είπε:

Πετράλωνα: Σε δίκη παραπέμπει τον πατέρα και άλλους εννιά ο εισαγγελέας

«Αυτός ο άνθρωπος μπήκε στη ζωή μας όταν ξεκίνησε να κάνει μάθημα στον γιο μου, γιατί ήταν αδύναμος. Τα παιδιά ήταν φυσιολογικά, δεν άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά τους απέναντί μου», είπε.

Όλα όμως άλλαξαν τον Ιούλιο 2017, όταν η πρώην σύζυγός του κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του, η οποία προέβλεπε ότι ο πατέρας δεν έπρεπε να έχει σχέσεις με τον γιο του, επειδή τον κακοποιούσε σεξουαλικά. 

Πετράλωνα πατέρας

«Πάγωσα, χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μου. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της αλλά μάταια. Είδα στην αναφορά ότι ο μοναδικός που μιλούσε για αυτά ήταν ο συγγραφέας. Πήγα και τον βρήκα στο σπίτι του. Εκείνος μου έκλεισε την πόρτα και μου ξεκαθάρισε ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί μου», είπε.

Ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι οι καταγγελίες του γιου του περί βιασμών και οργίων είναι προϊόν της χειραγώγησής του από τον συγγραφέα. «Δεν ξαναμίλησα με το παιδί γιατί μου είχαν κάνει περιοριστικά μέτρα», ξεκαθάρισε και υποστήριξε πως όλα όσα κατηγορείται είναι αποκύημα της «σχιζοφρένειας» του συγγραφέα.

«Αν ήμουν βιαστής δε θα στο παραδεχόμουν. Θα έκανα κάτι καλύτερο, θα προτιμούσα να αυτοκτονήσω! Παρά να κάθομαι να κουβαλάω αυτόν τον σταυρό τόσα χρόνια».

Ακόμα, ο κατηγορούμενος πατέρας τόνισε ότι τα παιδιά του έπεφταν συνεχώς σε αντιφάσεις: «Άλλα έλεγαν στην αρχή, άλλα στη μέση, άλλα στο τέλος», είπε. 

Ο πατέρας και κατηγορούμενος της υπόθεσης των Πετραλώνων σχολιάζει τους ισχυρισμούς των παιδιών του / Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top