Κανονικά τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ - Χωρίς τραμ η Αθήνα από 10:00 έως 13:30

Ανεστάλη η στάση εργασίας των εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ

τραμ

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα οι ηλεκτροδηγοί, με αποτέλεσμα η Αθήνα να μείνει χωρίς τραμ από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι. Ωστόσο, η προγραμματισμένη στάση εργασίας των εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ ανεστάλη κι έτσι τα δρομολόγια του ηλεκτρικού θα διεξαχθούν κανονικά. 

Στάση εργασίας σε ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη 15/2

Οι συρμοί άρχισαν σταδιακά να αποσύρονται στις 09:00 το πρωί, ενώ αναμένεται πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας στις 14:30. Αίτημά τους είναι η άμεση πρόσληψη ηλεκτροδηγών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η έλλειψη προσωπικού έχει οδηγήσει στο κόψιμο αδειών, στην εντατικοποίηση της εργασίας μέσω συνεχών υπερωριών και στην έλλειψη ξεκούρασης με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος και για την ασφάλεια της μετακίνησης, ενώ το πρόβλημα έχει ενταθεί μετά την παράδοση της επέκτασης στον Πειραιά.

Ηλεκτρικός: Ανεστάλη η στάση εργασίας των εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ

Σε προειδοποιητική στάση εργασίας είχαν προχωρήσει για σήμερα Τετάρτη από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ (Γραμμή 1- ΗΣΑΠ) ζητώντας «να μην προχωρήσει η νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Μεταφορών μέσω της οποίας οι εργαζόμενοι απειλούνται να επιστρέψουν τις νόμιμες αμοιβές τους».

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό  από τη ΣΤΑ.ΣΥ., τα δρομολόγια στη Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» θα διεξαχθούν κανονικά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, μετά την αναστολή της στάσης εργασίας σωματείου εργαζομένων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top