Πέτρος Φιλιππίδης: «Πάντα ελεύθερος ήμουν» -Τα πρώτα λόγια μετά την απόφαση

Τι δήλωσε μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος

Τα πρώτα λόγια του Πέτρου Φιλιππίδη, αφότου αφέθηκε ελεύθερος / Βίντεο Alpha

Ελεύθερος μέχρι το Εφετείο θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, που υιοθέτησε την πρόταση της Εισαγγελέως που ζήτησε να έχει αναστελλουσα δύναμη η έφεση του καταδικασθέντος σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για δύο απόπειρες βιασμού.

Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο Πέτρος Φιλιππίδης, παρά την καταδίκη του

Μετά τη δικαστική απόφαση, ο ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου, η οποία τον στήριξε τόσο όταν έγιναν οι καταγγελίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, όσο και κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης. Το ζευγάρι πλέον ζει σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Οι πρώτες αντιδράσεις των καλλιτεχνών μετά την ετυμηγορία για τον Φιλιππίδη

Λίγες ώρες μετά, ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στον Alpha και την εκπομπή T live. Έχοντας καλή ψυχολογία μετά τη δικαστική απόφαση, δήλωσε ότι ήταν πάντα ελεύθερος, ακόμα και μέσα στη φυλακή:

Ήμουν πάντα ελεύθερος. Και στη φυλακή όταν ήμουν, ελεύθερος ήμουν. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, δεν μπορώ να εκφραστώ και ξέρετε πολύ καλά το γιατί. Τελείωσε τώρα.

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι περιοριστικοί όροι που του επέβαλαν

Το δικαστήριο όρισε περιοριστικούς όρους για τον ηθοποιό επιβάλλοντας απαγόρευση εξόδου από την χώρα και υποχρέωση εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Εκτός φυλακής ο Πέτρος Φιλιππίδης - Με αναστολή τα 8 χρόνια φυλάκισης

Η εισαγγελική πρόταση που αποδέχθηκαν οι δικαστές θεώρησε ότι αρκούν οι περιοριστικοί όροι για να διασφαλιστεί η παρουσία του Φιλιππίδη στο δεύτερο βαθμό.

«Δεν είναι ύποπτος φυγής,δεν είναι φυγόδικος ,δεν είναι φυγόποινος και δεν είναι επικίνδυνος για την τέλεση αξιόποινων πράξεων. Οι καταγγελομενες πράξεις είχαν ως κοινό παρονομαστή το θέατρο και την τηλεόραση που δεν είναι φιλικό πλέον προς αυτόν», ανέφερε η κ. Στέλλα Στόγια, η οποία συμπλήρωσε πως απολογούμενος και ο ίδιος ο ηθοποιός δήλωσε στην απολογία του πως δεν επιθυμεί να ξαναβρεθεί σε αυτούς τους χώρους.

«Οι περιοριστικοί όροι είναι αρκετοί, δεν βρίσκεται σε θέση ισχύος για να εκμεταλλευτεί τη θέση του. Να δώσει ανασταλτική δύναμη στην έφεση» κατέληξε η Εισαγγελέας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top