Καβάλα: Νηπιαγωγός ασελγούσε σε παιδάκια 3 - 4 ετών και τράβαγε φωτογραφίες

Είχαν γίνει καταγγελίες για ασέλγεια σε ένα 4χρονο αγόρι και σε 3 κορίτσια

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος της 37χρονης νηπιαγωγού στην Καβάλα, στην οποία είχαν απαγγελθεί κατηγορίες ήδη από τον Ιούλιο του 2022 για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και συγκεκριμένα σε τέσσερα από τα παιδάκια που είχε υπό την επίβλεψή της στο νηπιαγωγείο όπου εργαζόταν.

Σήμερα, έξι μήνες μετά, η 37χρονη νηπιαγωγός είναι πλέον κατηγορούμενη, μετά την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε και αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για όσα της αποδίδονται ενώπιον ανακριτή.

«Παραγγέλλουμε την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος της εγκαλούμενης για την πράξη της κατάχρησης ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση», αναφέρει η Εισαγγελία Εφετών Θράκης.

Εναντίον της κατηγορούμενης νηπιαγωγού έχουν γίνει συνολικά τέσσερις μηνύσεις με τις καταθέσεις να αφορούν σε ασέλγεια σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού και τριών κοριτσιών, ηλικίας 3 και 4 ετών.

Όλα έγιναν γνωστά το Μάιο του ‘22 όταν συγκεντρώθηκαν στοιχεία ικανά να αποδείξουν τη δράση της 37χρονης νηπιαγωγού μητέρα και αυτή ενός ανήλικου παιδιού.

Η νηπιαγωγός φέρεται πώς από το Σεπτέμβρη του 2021 ως το Μάιο του 2022 ασελγούσε στους μαθητές της.

Υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό αλλά και καταθέσεις που οδήγησαν την εισαγγελέα εφετών της Καβάλας να ασκήσει κακουργηματική δίωξη εις βάρος της νηπιαγωγού που θα κληθεί να καταθέσει για όσα την κατηγορούν.

Από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά οι γονείς μόνο των δύο έκαναν μήνυση τα άλλα δύο όμως θα έρθουν ως μάρτυρες να καταθέσουν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top