Υπόθεση Πάτρας: Εμπλοκή με την απολογία της κατηγορούμενης μητέρας

Κούγιας: «Η ανακρίτρια μεροληπτεί»

Απολογητικό υπόμνημα 125 σελίδων κατέθεσε η μητέρα από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για τους θανάτους των τριών παιδιών της / Αλήθειες με τη Ζήνα

Εμπλοκή στην απολογητική διαδικασία της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα σημειώθηκε ενώπιον της 35ης ανακρίτριας για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας

Πάτρα: Τα μηνύματα της μητέρας στον Μάνο Δασκαλάκη

Η απολογία της κατηγορουμένης διεκόπη προτού να ολοκληρωθεί, με τον συνήγορό της, Αλέξη Κούγια να κάνει λόγο για «μεροληπτική στάση της ανακρίτριας σε βάρος της εντολέως του» και να δηλώνει ότι ενδέχεται να προβεί σε νέα αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας. 

Εμπλοκή στην απολογητική διαδικασία της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα

Στον «αέρα» η απολογία της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα / Eurokinissi

Πάτρα: Η απάντηση Δασκαλάκη για τη «βεβήλωση του τάφου» της Τζωρτζίνας

Κούγιας: «Η ανακρίτρια μεροληπτεί» - «Τέθηκαν ερωτήματα σε επίπεδο κουτσομπολιού»

«Έχει δημιουργηθεί μια πολύ σοβαρή εμπλοκή. Της ετέθησαν ερωτήματα σε επίπεδο κουτσομπολιού. Για αυτά που κατέθεσαν οι ιατροδικαστές καμία ερώτηση. Ζήτησα κι έκανα μια δήλωση στην ανακρίτρια, της είπα ότι αποδεικνύει τη μεροληπτικότητα της και πως μετά τις καταθέσεις των ιατροδικαστών, αρνήθηκε την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση τους», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

«Η απολογία διεκόπη από την ίδια την κυρία ανακρίτρια πριν υπογραφεί από την κατηγορουμένη. Αγνόησε το προσωπικό μου πρόβλημα αποδεικνύοντας της μεροληπτικότητα της. Είμαι σε παρά πολύ δύσκολη θέση. Η κυρία κατηγορούμενη ήταν άψογη. Ειλικρινής και ανθρώπινη. Υποχρεώνομαι να κάνω αίτηση εξαίρεσης. Αν μπορούσα για ένδειξη διαμαρτυρίας θα παραιτούμουν της υπεράσπισης. Θα ζητήσω από τον Δικηγορικό σύλλογο να διανείμω το υπόμνημα της κατηγορουμένης και την προφορική απολογία της για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει», σημείωσε ο συνήγορος της κατηγορούμενης μητέρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top