Κιβωτός: Ο πατήρ Αντώνιος πήρε προθεσμία για την ανωμοτί κατάθεση

Στις 27/1 θα δώσει εξηγήσεις στις εισαγγελικές αρχές

Προθεσμία για να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες εις βάρος του πήρε ο πατήρ Αντώνιος / ρεπορτάζ Alpha «T- Live»

Ο πατήρ Αντώνιος έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις εισαγγελικές αρχές για δύο αδικήματα, ένα κακουργηματικού και ένα πλημμεληματικού βαθμού. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε σήμερα για την ανομωτί κατάθεσή του και πήρε προθεσμία, μέσω των δικηγόρων του, για τις 27 Ιανουαρίου, προκειμένου να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας, σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha «T- Live». Το ίδιο ισχύει και για άλλους έξι εργαζόμενους της «Κιβωτού του Κόσμου».

Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατήρ Αντώνιος καλείται να δώσει εξηγήσεις

Οι εξηγήσεις, τις  οποίες καλείται να δώσει ο επικεφαλής της ΜΚΟ αφορούν στο κακούργημα της «κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση», καθώς και το πλημμέλημα της «ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες αδύναμων προσώπων κατά συρροή».

Ειδικότερα, ο πατήρ Αντώνιος καλείται να παράσχει εξηγήσεις ως ύποπτος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή, που αφορά στις καταγγελίες ενός 19χρονου, σήμερα, πρώην φιλοξενούμενου σε σπίτι της Κιβωτού σε πόλη της επαρχίας και ενός αγοριού 15 ετών.

Το δεύτερο αδίκημα, πλημμέληματικού βαθμού, στο οποίο καλείται να δώσει εξηγήσεις έχει να κάνει με τιμωρίες που επιβάλλονταν σε παιδιά φιλοξενούμενα σε δομές της Κιβωτού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top