Νέα τραγωδία με ανήλικο: Νεκρός 15χρονος στην Πάτρα 

Τη δωρεά οργάνων του 6χρονου Θωμά αποφάσισαν οι γονείς του       

Ακόμη μία τραγωδία με ανήλικο σημειώθηκε σήμερα. Μετά τον 6χρονο Θωμά από τα Γρεβενά, ο οποίος τελικά δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή, ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του στην Πάτρα.    

Γρεβενά: Εγκεφαλικά νεκρός ο εξάχρονος που έπαθε ανακοπή

Όπως μετάδωσε η Κωνσταντίνα Τσεγγενέ, ο 15χρονος μεταφέρθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι νεκρός στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Στο νοσοκομείο τον μετέφερε η γυναίκα που είχε αναλάβει την φύλαξή του, αφού οι γονείς του βρίσκονταν εκτός Πατρών. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εισρόφηση.

Δωρεά οργάνων αποφάσισαν οι γονείς του 6χρονου Θωμά 

Τη δωρεά των  οργάνων του 6χρονου Θωμά, ο οποίος τελικά δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή, μετά από δύο 24ωρα νοσηλείας στην ΜΕΘ Παίδων, αποφάσισαν οι γονείς του, μετά τη διαπίστωση σήμερα το πρωί από τους γιατρούς ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός. 

Τη δωρεά οργάνων αποφάσισαν οι γονείς του 6χρονου Θωμά

Τη δωρεά οργάνων αποφάσισαν οι γονείς του 6χρονου Θωμά   

Οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του οι οποίοι, παρά τον ανείπωτο πόνο τους, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του για να σωθούν άλλα παιδάκια. 

Τα επόμενα 24ωρα στο νοσοκομείο του Ρίου αναμένεται να ξεκινήσει μετά και το πράσινο φως  του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων η διαδικασία συλλογής των οργάνων του παιδιού.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top